arrow_upward

Oversigt over guides

Vi har samlet de bedste råd i en række artikler.


26 julefrokost lege der kan underholde alle

Det kan være svært at finde på hvad man skal underholde gæsterne med til årets julefrokost. Skal der leges før, under eller efter maden? Hvilken underholdning passer bedst til selskabset? Skal der bare drikkes snaps i lange baner? Vi har samlet 27 sjove lege og forskellig underholdning, der kan give de fleste et smil på læben.


Find den rigtige underholdning til dit arrangement

Det kan være hamrende svært at finde på, hvilken type underholdning man skal lave til sin fest eller arrangement. I denne guide tager vi dig i hånden og hjælper dig godt på vej, så du ikke skal gøre så meget andet, end at sætte dine gæster i gang med at have det sjovt.


Hold barnedåben med det perfekte budget

En barnedåb er muligvis ikke den dyreste fest at holde, men der er dog nogle udgifter man skal tage højde for og planlægge sig ud af inden festen. Vi har her lavet en budget skabelon til din barnedåb, så du kan lægge budgettet og få styr på alle de udgifter du har planer om der skal være til din barnedåb.


De 10 bedste oplevelser du kan give brudeparret

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til brudeparret når man er blevet inviteret til bryllup. Heldigvis er der mange brudepar der ønsker dig oplevelser. Vi har derfor samlet 10 af de bedste oplevelser som du kan give i gave til brylluppet, så parret kan komme ud og opleve noget helt nyt.


Læg konfirmationsbudgettet i god tid

En konfirmation er desværre ikke gratis, men hvis du bruger tiden på at lægge et ordentligt budget, så kan du komme mange udgifter i forkøbet, samt nå at spare op til konfirmationen. Derudover er det en god idé at starte planlægningen i god tid, da mange booker lokaler flere år i forvejen.


8 dåbsgaver der redder dagen

Det kan være rigtigt svært at finde den perfekte dåbsgave, når initationen er kommet i postkassen. Vi har fundet 8 flotte og gode gaver, der kan redde dagen for dig, så du kan give en flot. kreativ og praktisk gave.


Find det perfekte køretøj til dit næste event

Vi har alle en drom der skal udleves på et tidspunkt i vores liv. For mange, er det måske at få lov at køre fra sit bryllup i en rød Ferrari, en veteranbil fra 1930'erne, eller måsle noget helt tredje. I denne guide kan i finde frem til, hvilken type bil der er kan passe god til jeres næste event.


Sådan får du styr på underholdningen til din fest

Når man skal holde en fest, så er underholdningen et vigtigt emne at tage op i starten af planlægningsfasen. Her guider vi dig igennem de svære valg.


Den ultimative festival pakkeliste

Festivaller er ofte nogle super fede dage, hvor man hygger sig med sine venner, møder nye mennesker og får drukket nogle øl og ikke mindst hørt en masse musik. Men der er også mange ting man skal huske at tage med på festival, vi har derfro lavet den ultimative festival pakkeliste.


Bryllupstraditioner - den komplette liste

Et bryllup er en stor dag for både den kommende brud og brudgom, men hvad mange måske glememr, er at der findes rigtig mange bryllupstraditioner, bryllupsskikke og ikke mindst overtro med. Vi har lavet den komplette liste over alle bryllupstraditionerne, så du ikke glemmer noget der kan betyde uheld i fremtiden.


Læg det rigtige bryllupsbudget

Et bryllupsbudget er fundamentet for et godt bryllup. Hent vores Excel budget helt gratis og kom i gang med planlægningen allerede i dag.


Planlæg dine minder inden festen

Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kan få fat i en masse minder fra festen, så du har noget at se tilbage på senere.


Guide til at planlægge din fest

At holde en fest kræver en stor planlægning, og der skal gøres mange overvejelser inden, så det bliver den perfekte fest. Først handler det om at finde det helt rigtige sted. Det kunne f.eks. være på en restaurant, i et forsamlingshus, derhjemme osv. Når stedet er fundet, er det også vigtigt at fastlægge et gennemgående tema afhængigt af, hvilken begivenhed, det er. Når temaet er fundet, skal det herefter realiseres.


Vil du finde mødelokaler til dit næste forretningsmøde?

Mange virksomheder er begyndt at mødes i flotte lokaler, konferencelokaler eller på restauranter for skabe en bedre stemning til mødet - sådan at virksomhedsrepræsentanterne får de bedst mulige faciliteter til at indgå nye aftaler.


Sådan holder du den gode festtale

Personlige budskaber og skarpe pointer får en god festtale til at fænge. Selskabslokaler.dk giver dig her gode tips til din vellykkede festtale.


Sjov underholdning til din fest

Når du afholder din fødselsdag, jeres bryllup eller noget helt andet, kan en god og festlig underholdning være en af de erindringer, der efter festen vil stå aller skarpest i dine gæsters hukommelse. Få nogle gode tips til din festunderholdning.


Guide til valg af lokale

Når I skal ud og finde et lokale til jeres fest, er der mange muligheder og mange slags lokaler at vælge iblandt. Få dannet et overblik med fordelene ved forskellige slags lokaler.


Den ultimative guide til at vælge tema til temafesten

Tænker du, at du vil holde en fest med et vis tema? Så kan du her få inspiration til populære temaer.


Sådan får du festen til at lykkes

Mange detaljer skal falde i hak, hvis du skal indfri dine skyhøje ambitioner om at skabe et festarrangement, som familien, dine venner og bekendte, arbejdskolleger m.fl. vil tale om i lang tid fremover.


Toastmasterens rolle

For at du kan disponere dit festprogram og nyde festen bedst mulig, bør du i god tid udpege din uundværlige toastmaster, der har ro, autoritet samt det store overblik til at styre din festen gennem til succes.


Sådan dækker du dit festbord

Dit store festmåltid kan blive endnu festligere, hvis du forstår og formår kunsten at komponere et festbord med en borddækning, der virkelig kan overraske, fornøje og imponere dine gæster.


Sådan inviterer du dine gæster

Få gode råd til, hvordan du kan lave en god invitation til din fest. Få også råd om, hvad den bør indeholde, og hvornår du bør sende den ud.


Sådan vælger du din festmenu

En velkomponeret og delikat festmenu er alfa og omega for et godt indtryk af din fest. Selskabslokaler.dk fører dig gennem en række vigtige checkpoints, der vil få din festmenu til at falde i gæsternes smag.