Oversigt over guides

Vi har samlet de bedste råd i en række artikler.


Bryllupstraditioner

Bryllupstraditioner - den komplette liste

Et bryllup er en stor dag for både den kommende brud og brudgom, men hvad mange måske glememr, er at der findes rigtig mange bryllupstraditioner, bryllupsskikke og ikke mindst overtro med. Vi har lavet den komplette liste over alle bryllupstraditionerne, så du ikke glemmer noget der kan betyde uheld i fremtiden.


Flagdage 2018

Danske flagdage 2018

I Danmark har vi 20 officielle flagdage i 2018. Nogle er vigtigere end andre, men det skal vel ikke stoppe os for at holde en fest? se med her og lær lidt mere om de forskellige flagdage og hvad de betyder.


Laeg det rigtige bryllupsbudget

Læg det rigtige bryllupsbudget

Et bryllupsbudget er fundamentet for et godt bryllup. Hent vores Excel budget helt gratis og kom i gang med planlægningen allerede i dag.


Planlaeg minderne inden festen

Planlæg dine minder inden festen

Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kan få fat i en masse minder fra festen, så du har noget at se tilbage på senere.


Guide til planl gning af din fest

Guide til at planlægge din fest

At holde en fest kræver en stor planlægning, og der skal gøres mange overvejelser inden, så det bliver den perfekte fest. Først handler det om at finde det helt rigtige sted. Det kunne f.eks. være på en restaurant, i et forsamlingshus, derhjemme osv. Når stedet er fundet, er det også vigtigt at fastlægge et gennemgående tema afhængigt af, hvilken begivenhed, det er. Når temaet er fundet, skal det herefter realiseres.


Vil du finde modelokaler til dit naeste forretningsm de

Vil du finde mødelokaler til dit næste forretningsmøde?

Mange virksomheder er begyndt at mødes i flotte lokaler, konferencelokaler eller på restauranter for skabe en bedre stemning til mødet - sådan at virksomhedsrepræsentanterne får de bedst mulige faciliteter til at indgå nye aftaler.


Saadan holder du den gode festtale

Sådan holder du den gode festtale

Personlige budskaber og skarpe pointer får en god festtale til at fænge. Selskabslokaler.dk giver dig her gode tips til din vellykkede festtale.


Sjov underholdning til din fest

Sjov underholdning til din fest

Når du afholder din fødselsdag, jeres bryllup eller noget helt andet, kan en god og festlig underholdning være en af de erindringer, der efter festen vil stå aller skarpest i dine gæsters hukommelse. Få nogle gode tips til din festunderholdning.


Guide til valg af lokale

Guide til valg af lokale

Når I skal ud og finde et lokale til jeres fest, er der mange muligheder og mange slags lokaler at vælge iblandt. Få dannet et overblik med fordelene ved forskellige slags lokaler.


Dem ultimative guide til at v lge tema til temafesten

Den ultimative guide til at vælge tema til temafesten

Tænker du, at du vil holde en fest med et vis tema? Så kan du her få inspiration til populære temaer.


Saadan faar du festen til at lykkes

Sådan får du festen til at lykkes

Mange detaljer skal falde i hak, hvis du skal indfri dine skyhøje ambitioner om at skabe et festarrangement, som familien, dine venner og bekendte, arbejdskolleger m.fl. vil tale om i lang tid fremover.


Toastmasterens rolle

Toastmasterens rolle

For at du kan disponere dit festprogram og nyde festen bedst mulig, bør du i god tid udpege din uundværlige toastmaster, der har ro, autoritet samt det store overblik til at styre din festen gennem til succes.


Saadan daekker du dit festbord

Sådan dækker du dit festbord

Dit store festmåltid kan blive endnu festligere, hvis du forstår og formår kunsten at komponere et festbord med en borddækning, der virkelig kan overraske, fornøje og imponere dine gæster.


Saadan inviterer du dine g ster

Sådan inviterer du dine gæster

Få gode råd til, hvordan du kan lave en god invitation til din fest. Få også råd om, hvad den bør indeholde, og hvornår du bør sende den ud.


S dan v lger du din festmenu

Sådan vælger du din festmenu

En velkomponeret og delikat festmenu er alfa og omega for et godt indtryk af din fest. Selskabslokaler.dk fører dig gennem en række vigtige checkpoints, der vil få din festmenu til at falde i gæsternes smag.