Oversigt over guides

Vi har samlet de bedste råd i en række artikler.


Laeg det rigtige bryllupsbudget

Læg det rigtige bryllupsbudget

Et bryllupsbudget er fundamentet for et godt bryllup. Hent vores Excel budget helt gratis og kom i gang med planlægningen allerede i dag.


Planlaeg minderne inden festen cover

Planlæg dine minder inden festen

Vi har samlet en række gode tips til, hvordan du kan få fat i en masse minder fra festen, så du har noget at se tilbage på senere.


Guide til planlaegning af din fest

Guide til at planlægge din fest

At holde en fest kræver en stor planlægning, og der skal gøres mange overvejelser inden, så det bliver den perfekte fest. Først handler det om at finde det helt rigtige sted. Det kunne f.eks. være på en restaurant, i et forsamlingshus, derhjemme osv. Når stedet er fundet, er det også vigtigt at fastlægge et gennemgående tema afhængigt af, hvilken begivenhed, det er. Når temaet er fundet, skal det herefter realiseres.


M delokaler udlejes

Vil du finde mødelokaler til dit næste forretningsmøde?

Mange virksomheder er begyndt at mødes i flotte lokaler, konferencelokaler eller på restauranter for skabe en bedre stemning til mødet - sådan at virksomhedsrepræsentanterne får de bedst mulige faciliteter til at indgå nye aftaler.


Festtale

Sådan holder du den gode festtale

Personlige budskaber og skarpe pointer får en god festtale til at fænge. Selskabslokaler.dk giver dig her gode tips til din vellykkede festtale.


Festunderhodlning

Sjov underholdning til din fest

Når du afholder din fødselsdag, jeres bryllup eller noget helt andet, kan en god og festlig underholdning være en af de erindringer, der efter festen vil stå aller skarpest i dine gæsters hukommelse. Få nogle gode tips til din festunderholdning.


Guide fint dit lokale

Guide til valg af lokale

Når I skal ud og finde et lokale til jeres fest, er der mange muligheder og mange slags lokaler at vælge iblandt. Få dannet et overblik med fordelene ved forskellige slags lokaler.


Foto temefester

Den ultimative guide til at vælge tema til temafesten

Tænker du, at du vil holde en fest med et vis tema? Så kan du her få inspiration til populære temaer.


Festdagen 535x355 01

Sådan får du festen til at lykkes

Mange detaljer skal falde i hak, hvis du skal indfri dine skyhøje ambitioner om at skabe et festarrangement, som familien, dine venner og bekendte, arbejdskolleger m.fl. vil tale om i lang tid fremover.


Toastmaster 535x355

Toastmasterens rolle

For at du kan disponere dit festprogram og nyde festen bedst mulig, bør du i god tid udpege din uundværlige toastmaster, der har ro, autoritet samt det store overblik til at styre din festen gennem til succes.


Bordd kning

Sådan dækker du dit festbord

Dit store festmåltid kan blive endnu festligere, hvis du forstår og formår kunsten at komponere et festbord med en borddækning, der virkelig kan overraske, fornøje og imponere dine gæster.


Save the date

Sådan inviterer du dine gæster

Få gode råd til, hvordan du kan lave en god invitation til din fest. Få også råd om, hvad den bør indeholde, og hvornår du bør sende den ud.


Festmad 3

Sådan vælger du din festmenu

En velkomponeret og delikat festmenu er alfa og omega for et godt indtryk af din fest. Selskabslokaler.dk fører dig gennem en række vigtige checkpoints, der vil få din festmenu til at falde i gæsternes smag.