Køretøjet til dit næste arrangement

Køretøjet til dit næste arrangement

Uanset om du planlægger dit drømmebryllup, studenterkørsel med dine studiekammerater, ønsker at ankomme stilfuldt til et arrangement eller leder efter den perfekte gallakørsel, spiller valget af bil en afgørende rolle.

Ofte betragtes brylluppet som brudens store dag, men hvad med brudgommen? Skal han ikke have lov til at forlade kirken i sin drømmebil? Måske er det den eneste dag, hvor han kan køre rundt i en ægte “James Bond” Aston Martin eller i en klassisk bil fra 1930'erne.

Hvilke begivenheder kan man booke biler til?

Der er mange lejligheder, hvor man kan vælge en imponerende eller elegant bil til transport til eller fra en begivenhed. Vi har samlet nogle af de mest populære nedenfor for at give dig inspiration.

Find selskabslokalet til jeres arrangement her

Bryllupskørsel

Når man vælger at binde sig for livet, bliver brylluppet en begivenhed præget af ekstravagance fra brudens kjole til den perfekte mad. Mange brudepar vælger en bil, der ville få James Bond til at dreje hovedet, når de forlader kirken efter vielsen.

Bilen er en mulighed for brudgommen at realisere sin drøm om at køre i en klassisk bil fra 1930'erne, en veteranbil eller måske endda en bil fra film og tv, som en ægte James Bond-bil.

At ankomme med stil til receptionen i en elegant bil understreger begivenhedens betydning og viser, hvordan man har sammensat sin drøm om den perfekte dag.

Picture

Konfirmationskørsel

Konfirmationskørsel bliver en større og større ting i Danmark, og er dagen hvor de unge voksne, træder ind i de voksnes rækker. Konfirmationen er ofte den første store fest, hvor konfirmanden kan føle sig som en prins eller prinsesse.

Transporten til konfirmationen bliver ofte en mulighed for at realisere en drøm, hvor konfirmanden kan køre rundt i en rød Ferrari, en brølende Lamborghini eller en skinnende Porsche.

At gøre noget ekstra ud af konfirmationen er blevet populært, hvor vigtigheden af at vise sig frem og realisere drømme spiller en stor rolle. Mange ser luksus som en tilføjelse, der gør arrangementet endnu mere mindeværdig, så man sparer op til de ønskede elementer for at få mest muligt ud af arrangementet.

Picture

Gallakørsel

Når der er galla på de danske gymnasier eller i forbindelse med et fin arrangement på arbejdet eller i den lokale klub, er det en sport at ankomme i den fedeste bil muligt.

Uanset om du ankommer i en veteranbil fra 1960'erne eller en brandbil fra den lokale brandstation, betyder det ikke så meget; det vigtige er at ankomme i stil. For gymnasieelever betyder transporten til festen noget, da der tages utallige billeder ved ankomsten, både af skolen og de mange forældre.

Bilen er samtidig en fantastisk måde at introducere et tema baseret på jeres personlighed eller baggrund. Derfor søger mange efter den perfekte bil til gallakørsel for at ankomme med stil.

Bilerne, der bruges til gallakørsel, har udviklet sig meget i de senere år, hvor mange foretrækker en flot veteranbil frem for en traditionel limousine, selvom sidstnævnte stadig er meget populær.

Picture

Jubilæumskørsel

Når du fejrer et jubilæum, er det nærmest en selvfølge, at du skal forkæles. Derfor associeres jubilæumskørsel ofte med en vis form for luksus.

Det er her, du har mulighed for at ankomme i en flot bil, en hurtig bil eller et andet eksklusivt køretøj, der understreger det arbejde, der har ledt op til jubilæet.

Et jubilæum er også en fantastisk lejlighed til at få ekstra ud af dagen og ankomme til arrangementet i en bil, der symboliserer karakter og luksus.

Mange arbejdspladser, der fejrer medarbejdernes jubilæum, stiller ofte en bil til rådighed som en gestus og tak for mange års tro tjeneste.

Picture

Studenterkørsel

Vi har alle hørt lyden af en studenterbil i det danske sommervejr, med glade (og måske lidt for glade) studenter, der kører rundt med høj musik, dytter og fester med forbipasserende bilister og fodgængere.

Studenterkørsel er en sjov tradition, hvor studenterne besøger hinandens forældre, får en snack og noget at drikke. Det er vigtigt at være tidligt ude, når man skal booke sin studentervogn, da der er stor efterspørgsel i en kort periode.

Der findes forskellige typer køretøjer til studenterkørsel, men den klassiske er en lastbil med et åbent lad, hvor de studerende har fået lov til at udsmykke den med blomsterkranse, bannere og anden dekoration.

Picture

Polterabend

En polterabend er den sidste rigtige aften, en brud eller brudgom har med sine venner, inden de indgår ægteskab, så der skal naturligvis festes igennem.

Mange polterabender i dag involverer en række aktiviteter, hvor deltagerne skal fra A til B i løbet af dagen.

Er der noget federe end at komme rundt med vennerne i en stor fed bil, en limousine eller noget andet, så man ikke skal bekymre sig om busser eller anden offentlig transport?

Planlægningen mellem de forskellige begivenheder kan være udfordrende, især fordi det sjældent er alle, der kan køre bil. Derfor er mange begyndt at leje en bil, der kan transportere deltagerne rundt i løbet af dagen.

Picture

Firmaevents

Når der er et arrangement på firmaet, er der også rig mulighed for at ankomme i en flot bil. Det er en chance for at fremstå med højere status end normalt, især hvis det normalt kun er direktøren, der har råd til den røde Ferrari.

Et firmaevent kan sammenlignes med et jubilæum, hvor man kan gå all-in for at imponere kollegerne ved at ankomme i den fedeste bil.

Mange firmaer arrangerer også events, hvor de har brug for en bil som udstilling, f.eks. på en konference, hvor bilen skal tiltrække potentielle kunder, der gerne vil høre om bilens hestekræfter.

Picture

Limousinekørsel

Findes der noget federe end at sætte sig ind på bagsædet af en limousine med en håndfuld venner? Poppe en flaske champagne eller måske endda stikke hovedet ud af soltaget? Limousiner er et populært valg til bryllupper og større arrangementer og begivenheder, der kan tilføje ekstra status og klasse, når I ankommer.

Det er også en fantastisk følelse at køre gennem byen og have sin egen fest, velvidende at alle, I passerer, vender hovedet en ekstra gang og tænker, at I har en virkelig fed dag bag de lukkede døre og tonede ruder.

Picture

Hvorfor vælge en luksusbil til arrangementet?

Når man beslutter sig for at booke en imponerende, elegant eller klassisk bil til et arrangement, skyldes det selvfølgelig behovet for transport fra A til B. Men det handler også om at realisere drømmen om at ankomme i en fantastisk bil og markere denne drøm på sin bucket list.

Foretrækker du en alternativ transport?

I løbet af de seneste par år er der opstået en ny trend, hvor især konfirmander bliver afhentet af en lama i stedet for en elegant bil.

Det er en sjov og alternativ måde at blive transporteret til arrangementet på. Samtidig skiller det sig virkelig ud, og man får en sjov historie, som man vil huske i mange år.

Lej en lama til dit næste event her.

Picture

Du kan leje lokaler til dit næste arrangement ved at følge nedenstående links:

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på lokaler til leje på Lokalebasen.