Om os

Selskabslokaler.dk er en portal, der annoncerer ledige fest- og selskabslokaler i Danmark.

Gratis og enkelt tilbyder vi at markedsføre dit selskabslokale til vores 40.000 månedlige besøgende. Alle lokaler der kan benyttes til festlige arrangementer, byder vi velkommen på siden, hvad enten der er tale om en kro, bar, et konferencelokale eller noget helt fjerde.

Selskabslokaler.dk formidler halvdelen af selskabslokaler i Danmark, og vores ambition er at formidle størstedelen af alle lokaler i Danmark, der kan benyttes til festlige arrangementer.

Vi ønsker at give vores besøgende de bedste forudsætninger for en vellykket fest, og vi giver derfor gode råd til festplanlægningen. Vi arbejder desuden hen imod at kunne henvise til relevante samarbejdspartnere, så alt til festplanlægningen samles her.

Selskabslokaler.dk er en søstervirksomhed til Lokalebasen.dk, der formidler erhvervslejemål. Vi er et engageret team med base på Nørrebro, og vi har været i gang siden 2008.

Kontaktoplysninger

Svanevej 22, 2. sal · 2400 København N
Map

Medarbejdere

Jakob
Jakob Dalhoff
CEO
Jakob har læst Cand.merc. Finansiering og Regnskab og er direktør og stifter af Selskabslokaler.dk. Jakob har ansvaret for den daglige drift og ledelse. Læs mere om Jakob Dalhoff.
Nicklas
Nicklas
PROJECT COORDINATOR
Nicklas studerer Cand.merc. Erhvervsøkonomi ved Copenhagen Business School. Han hjælper primært med kundesupport, projektkoordinering og sociale medier.
Erik
Erik
PROJECT COORDINATOR
Erik studerer HA i projektledelse ved Copenhagen Business School. Han hjælper med kundesupport og projektkoordinering. Erik har været ansat siden August 2023.
Nikolaj
Nikolaj
PROJECT COORDINATOR
Nikolaj studerer HA i Europæisk Business ved Copenhagen Business School. Han hjælper primært med kundesupport og projektkoordinering. Nikolaj har været ansat siden August 2022.