arrow_upward

Sådan får du festen til at lykkes

 

Mange detaljer skal passe sammen, store som små ting falde i hak, og stemningen ende helt i top, hvis du skal honorere dine høje ambitioner om at skabe et festarrangement, som "man" - familien, dine venner og bekendte, arbejdskolleger m.fl. - vil tale om i lang tid fremover.

Husk på, at den vellykkede fest skabes i detaljen. Det er de små unikke enkeltheder, der tilsammen får din festdag til at leve i dine gæsters hukommelse længe efter, at den er slut.

Selskabslokaler.dk giver dig en håndfuld gode råd og konstruktive forslag til, hvordan du kan forkæle dit festarrangement med det sidste ekstraordinære pift:

Festleg ryster selskabet sammen

Fetlege e har altid været en sjov måde at ryske folk sammen, fordi man får talt sammen, eller leget nogle lege der kan være spændende, grønseoverskridende, eller blot sjove at deltage i.

Der findes et hav af sjove festlege, der kan være med til at gøre det til et sjovt event, som dine gæster vil tale om, i årene efer.

Noget så simpelt som et kortspil, eller et andet spil hvor man sidder sammen og svarer på sørgsmål, er sjove lege til de lidt mindre fester. Her kan man fx. lave nogle druk lege ud af spillene, hvis målet er at man skal drikke sig fuld, eller man kan lave noget lidt mere sofistikeret, hvor man skal svare på spørgsmål om sig selv, eller hinanden, så man lærer hinanden bedre at kende.

Hvis man har adgang til udendørs arealer, kan lege som kongespil, eller en skattejagt i hold, være en sjov måde at ryste gæsterne sammen.

Læs også: Sjov underholdning til din fest

Lad iPod´en være din hyggepianist

I gamle dage, var det helt normalt at have en pianist der sang velkendte sange til hygge, steg og is. Men i dag har iPod'en eller spotify overtaget den del. Det er der bestemt heller ikke noget galt i, da god musik, kan være med til at sætte en stemnig og måske få dine gæster i humør til at danse til ud på den lyse morgen.

Sørg for at musikken der spilles bliver generelt, så den falder i de fleste menneskers smag. Man kan hurtigt tabe nogle af sine gæster, hvis det er den samme type musik der spilles, eller hvis der fx. spilles hård rock i en forsamling, hvor størstedelen måske foretrækker jazz.

Sæt dig derfor lidt ind i hvad type musik dine gæster lytter til og sammensæt en playliste der kan spille hele aftenen, så musikken kan styre sig selv.

Eller lad et strygerensemble ...

Hvids budgetet er til lidt mere end iPoden på højtaleranlæget, så er en pianist, eller et lille strygerensamble, der spiller noget rolig og hyggelig musik under festmiddagen, være en super god overraskelse til dine gææster.

Det giver samtidig din fest noget ekstra, hvis du har brugt tiden på at finde nogen der kan spille noget god musik, der kan sætte den rette stemning hos dine gæster.

Find den rette musik til din fest her

Hyr en dygtig sanger som event

Hvis budgettet rækker, kan du overraske dine gæster ved at bestille en dygtig sanger eller sangduo/trio m.fl. til at dukke op under festmenuen og underholde jer med et indslag - en sang, der måske betyder noget ganske specielt for dig og jer.

Hvis der er mange mennesker med til din fest, så kan et cover band også være en fed mulighed for at erstatte iPod'en. Der findes mange fede cover bands i Danmar, med et stort repertoir af sange de kan spille i løbet af aftenen, eller de kan tage forslag fra dine gæster.

Find en dygtig sanger her

Stand-up til desserten

Vi elsker allesammen at grine, især i selskab med andre mennesker. En dygtig stand-up komiker kan derfor være en sjov idé under desserten eller efter middagen, til at løsne lidt op i lokalet og give folk en god oplevelse.

i Danmark har vi et hav af dygtige komikere, der alle har deres forskellige særpræg, det kan være du elsker politiks humer, eller falde på halen komedie, dermed kan du selv vælge hvilken type af komiker, du mener passer til dig og dine gæster.

Find en sjov komiker her

Og du kan leje festlokaler ved at følge nedenstående links:

Festlokaler i København

Festlokaler i Aalborg

Festlokaler i Århus

Festlokaler i Odense

Festlokaler i Valby

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.