De 10 Bedste Oplevelser, Du Kan Give Brudeparret

De 10 Bedste Oplevelser, Du Kan Give Brudeparret

Når man er blevet inviteret til et bryllup, medbringer man ofte en gave, der symboliserer forholdet til brudeparret. Dette afspejles også i den pris, man vælger at give for gaven.

En meget populær gave blandt mange er at forære en oplevelsesgave. En oplevelsesgave er et gavekort til en unik oplevelse, ofte ud over det sædvanlige, som man måske ikke selv ville købe. Vi ønsker derfor at guide jer til at opdage nogle spændende oplevelsesgaver. Sammen med sitet Truestory, har vi fundet 10 fantastiske og populære oplevelser, som du kan give brudeparret i bryllupsgave.

Mange kommende ægtepar bruger meget tid på at lave ønskelister, der spænder fra penge og køkkenudstyr til udsmykning og ikke mindst oplevelser, der ofte topper ønskelisten. Herunder kan du finde 10 oplevelsesgaver, som brudeparret måske aldrig ville have købt til sig selv, men som de med stor sandsynlighed vil blive meget glade for.

Find selskabslokalet til jeres bryllup her

1. Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Vil du give brudeparret en pause fra hverdagen med et spaophold, hvor de sammen kan nyde hinandens selskab?

I det sydlige Sverige, ikke langt fra færgen mod Bornholm, ligger Ystad Saltsjöbad – en perle af en anden verden.

Picture

2.Oplev Sort Sol

Når du giver gaven med oplevelsen af Sort Sol, er det ikke en koncert med Post-Punk-bandet af samme navn fra slutningen af 70'erne.

Nej, det handler om en af naturens smukkeste oplevelser. Send brudeparret på en magisk tur i Sønderjylland, hvor de i løbet af 3-4 timer omkring solnedgang kan opleve op mod en million stære danse i himlen og skabe en imponerende sort skygge.

Picture

3.Ballonflyvning

Hvis du aldrig har været ude at flyve i en luftballon, bør du måske overveje at købe denne oplevelse, for turen i en luftballon er magisk og giver et helt nyt perspektiv på den jord, vi betræder.

En tur i en luftballon sikrer, at brudeparret får en oplevelse, som de uden tvivl vil huske hele livet. Turen varer 2-3 timer, og de får mulighed for at se den smukke danske natur på afstand.

Picture

4.Bridgewalking Lillebælt

Vil du give brudeparret et sus i maven og et adrenalinkick, som de aldrig har prøvet før? Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro er en gave, de sent vil glemme.

60 meter over vandet kan de gå en tur og mærke broens rystelser fra biler og tog, der passerer 20 meter under dem, samtidig med at de kan nyde udsigten til både Fyn og Jylland.

Picture

5.Wellnessophold på Alter Meierhof

I nærheden af den dansk-tyske grænse nordøst for Flensborg finder man det 5-stjernede spahotel Alter Meierhof, der med sin smukke beliggenhed og fantastiske faciliteter er den perfekte gave til brudeparret, der måske allerede har alt.

Picture

6.Kør Djævleræs på Sjælland

Djævleræs sender brudeparret ud på en køretur, de nok aldrig har prøvet før. De rigtige biler er radiobiler, og den snørklede bane indbyder til vildere kørsel end normalt.

Ejeren af djævleræsbanen, den professionelle racerkører Michel Nykjær, byder dem velkommen ombord til en af de største oplevelser, de nygifte kunne ønske sig.

Picture

7.Ølsmagning hos CRAFTED BY

I dag har vi hundredevis af mikrobryggerier, bare i Danmark. Med en ølsmagningspakke fra CRAFTED BY kan du give det nygifte par, der måske elsker god øl, en oplevelse, de sent vil glemme.

De bliver inviteret indenfor i bryggeriet, hvor de vil blive taget på en tur rundt af brygmesteren og smage en række forskellige øl.

Picture

8.Flødebollekursus hos Social Foodies

Social Foodies vinder mange danskeres hjerter, når det gælder de bedste flødeboller. Du har nu mulighed for at give det heldige brudepar muligheden for at lære, hvordan de selv kan lave disse små himmelkager.

De vil blive guidet igennem, hvordan man laver den perfekte flødebolle, så de sammen kan tage erfaringen med hjem og prøve at lave flødebollerne i deres eget køkken.

Picture

9.Kaffekursus hos La Cabra

Kaffe er ikke bare kaffe, især ikke hvis du spørger folkene bag La Cabra. Med dette eksklusive 2-timers kaffekursus kan du sende brudeparret på en oplevelse, der kan ændre, hvordan de laver deres morgenkaffe for altid.

De vil smage på kaffebønner fra nogle af de bedste områder og sorter og lære, hvordan brygningen af kaffen kan gøre en stor forskel.

Picture

10.Dinner in the Dark

I alle oplevelserne har brudeparret skulle ud og opleve noget, se noget eller mærke noget. Hos Dinner in the Dark skal de bruge deres sanser som aldrig før.

Dark Waiter, Danmarks første mørklagte restaurant, vil føre dem igennem en kulinarisk oplevelse, hvor føle, lytte og smagssansen er i centrum for middagen, ikke synet.

Picture

Vi håber, at I kunne lide de oplevelser, vi har udvalgt i denne guide.

Du kan leje lokaler til dit næste arrangement ved at følge nogle af følgende links:

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.