arrow_upward

De 10 bedste oplevelser du kan give brudeparret

De 10 bedste oplevelser du kan give brudeparret

Oversigt over oplevelser:

  1. Spaophold på Ystad Saltsjöbad
  2. Oplev Sort Sol
  3. Ballonflyvning
  4. Bridgewalking Lillebælt
  5. Welnessophold på Alter Meierhof
  6. Kør Djævleræs på Sjælland
  7. Ølsmagning hos CRAFTED BY
  8. Flødebollekursus hos Social Foodies
  9. Kaffekursus hos La Cabra
  10. Dinner in the Dark

Når man er blevet inviteret til et bryllup, så har man ofte en gave med, der symboliserer noget for brudeparret og det venskab man har med dem, hvilket også afspejles i den pris man vælger at give for gaven.

En meget populær gave blandt mange, er at give en oplevelsesgave. En oplevelsesgave er et gavekort til en oplevelse, ofte lidt ud over det sædvanlige, end man måske selv ville købe.

Vi syntes derfor vi ville hjælpe jer med at blive klogere på nogle af de spændende oplevelsesgaver man kan købe, plus vi har fundet 10 fede og populære oplevelser, sammen med sitet DuGlemmerDetAldrig, som du kan give brudeparret i bryllupsgave.

Rigtig mange par der skal giftes, bruger rigtig meget tid på at lave ønskelister med alt fra penge og ting til køkkenet, til udsmykning og ikke mindst oplevelser, der ofte står højt på ønskelisten.

Herunder kan du finde 10 oplevelsesgaver du kan give brudeparret, som de måske aldrig ville have købt til dem selv, men højst sandsynligt vil blive rigtigt glade for.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad facadeVil du give brudeparret en tur væk fra hverdagen til et spaophold, hvor de sammen kan nyde hinandens selskab?

I det sydlige sverige, ikke langt fra færgen imod bornholm, ligger Ystad Saltsjöbad, der er en perle af en anden vverden.

Hotellet er opført i 1897 helt ned til det smukke øresund, hvor man på en god dag kan se hele vejen til Bornholm.

Spaopholdet skriger af rekreation og afslapning, hvor brudeparret kan nyde hinandens selskab, den opvarmede pool, en stor morgenmads buffet og en romantisk 3-retters middag i de smukke omgivelser.

I løbet af opholdet har de ubegrænset adgang til alle hotellets spa faciliteter, hvor de i hinandens selskab kan nyde deres forelskelse og blive forkælet fra morgen til aften.

Et afbræk fa hverdagen er hvad ethvert brudepar kan have brug for, når hvedebrødsdagene lægger sig og det bliver hverdag i det lille hjem.

Du kan købe spaopholdet på Ystad Saltsjöbad her

Oplev Sort Sol

Sort sol over solnedgangenNår du skal give gaven med oplevelsen, hvor man ser Sort Sol, er der ikke tale om en koncert med Post-Punk banded af samme navn der blev dannet i slut 70'erne.

Nej, der er nemlig tale om en af naturens smukkeste oplevelser, hvor du kan sende brudeparet på en magisk tur i Sønderjylland, hvor de i løbet af 3 - 4 timer omkring solnedgang kan opleve op imod en million stære.

De stiger op fra jorden og træerne på samme tid og danner denne flotte sorte skygge over himlen og skygger nærmest for solen.

På turen får brudeparet samtidig mulighed for at se nogle af de vilde dyr som sønderjyllands natur har at byde på, samt får adgang til nogle ellers lukkede naturområder, hvor de lokale guides tager dem i hånden og viser dem hvor smuk den Danske natur kan være.

Du kan købe oplevelsen med Sort Sol her

Ballonflyvning

Ungt par på vej i luftballonHvis du aldrig har været ude og flyve i en luftballon, så skal du måske købe denne oplevelse til dig selv, for oplevelsen af en tur i en luftballon er magisk og giver et helt andet perspektiv på den jord vi betræder.

Med det sagt, så er der helt sikkert et brudepar der ville blive lykkelige for at modtage denne oplevelse på deres store dag.

Når man stiger op i en luftballon og kan høre varmen der stiger op og løfter kurven, så bliver alle ens bekymringer glemt og folk og biler på jorden, bliver blot pletter fra en stresset hverdag.

 En tur i en luftballon sikrer, at brudeparret får en oplevelse, som de uden tvivl vil huske hele livet. Turen varer 2 - 3 timer, hvor de får mulighed for at se den smukke Danske natur på afstand, imens de mærker vindens susen om ørerne og i håret.

Der er ingen tvivl om at en ballontur vil sprede glæde hos det nygifte par.

Du kan købe oplevelsen med Ballonflyvning her

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking på lillebæltsbroen

Vil du give brudeparret et sus i maven og et adrenalin kick, som de aldrig har prøvet før? Så er Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, en gave de sent vil glemme.

60 meter over vandet kan de gå en tur og mærke broens rystelser fra biler og toge der passerer 20 meter under dem, samtidig med at de kan nyde vindens susen og den smukke udsigt til både Fyn og Jylland.

Bridgewalking er et fænomen man har set flere steder i verden, men oplevelsen er kommet til Danmark, hvor brudeparret sammen kan få lov at bevæge sig over vandet, med sikkerheden i top.

Det er en oplevelse de helt sikkert vil huske hele livet, da Bridgewalking ikke er noget man bare lige gør hver dag, så er det et minde de kan smide i rygsækken og værdsætte i mange, mange år fremover.

Du kan købe oplevelsen med Bridgewalking Lillebælt her

Wellnessophold på Alter Meierhof

Alter Meierhof 5-stjerners hotelIkke langt fra den Dansk-Tyske grænse, nordøst for Flensborg, finder man det 5-stjernede spahotel Alter Meierhof, der med sin smukke beliggenhed og fantastiske faciliteter, er den perfekte gave, til brudeparret der måske har fået alt.

Med dette spaophold, der giver 2 overnatninger på dette overdådige hotel, med 2 3-retters middage, vil bruden og gommen blive forkælet, som de ikke er blevet forkælet i lang tid.

Hotellet har et 1.400 m2 spa område, der er tydeligt inspireret af orienten og den unikke kultur der ligger bag.

Hotellet har ligeledes 2 restauranter, inkl. den berømte Meierei Dirk Luther, der er blevet belønnet med ikke mindre end 2 flotte Michelin stjerner af Michelin guiden.

Så du er sikker på at din gave vil  give en forkælelse og en gastronomisk oplevelse, ud over det sædvanlige, hvis du vælger at give denne oplevelsesgave til Alter Meierhof i gave til det nygifte par.

Du kan købe wellnessopholdet på AlterMeierhof her

Kør Djævleræs på Sjælland

Djævleræs på SjællandDu har sikkert prøvet radiobilerne i Tivoli, eller måske været ude og køre Gocart på en lukket bane, måske i forbindelse med en polterabend?

Djævleræs er lidt noget andet.

I Djævleræs sender du brudeparret ud på en køretur de nok aldrig har været på, hvor de rigtige biler er radiobilerne og hvor den snærklede bane indbyder til at køre meget vildere end de ellers ville gøre til daglig.

Ejeren af djævleræs banen er den professionelle racerkører Michel Nykjær, der byder dem velkommen ombord, en af de største oplevelswer, de nygifte kunne ønske sig.

Måske skal de have nogle agressioner ud, så der er rig mulighed for at trykke speederen i bund og glemme alt om hverdagen, imens der bliver kørt djævleræs på Banen ved Næstved.

Du kan købe oplevelsen med at køre djævleræs her

Tilbage til toppen

Ølsmagning hos CRAFTED BY

Crafted By ØlsmagningDer var en gang, når man skulle have sig en øl, så knappede man en Kold Carlsberg op - og så var der egentligt ikke så mange andre muligheder.

I dag har vi hundredevis af micro bryggerrier, bare i Danmark og hr. og fru Danmark kan uden problemer, brygge deres helt egen øl i garragen, hvis de ønsker dette.

Med denne ølsmagningspakke fra CRAFTED BY, kan du give det nygifte par, der måske elsker god øl, en oplevelse de sent vil glemme.

De bliver inviteret indenfor i bryggeriet, hvor man har specialiseret sig i at producere øl, helt ned i 12 flasker, efter overbevisningen om, at det er den der drikker øllen der ved hvordan den samger bedst.

De vil derfor blive taget på en tur rundt i bryggeriet af brygmesteren og smage en række forskellige øl, hvor bitterhed og sødme bliver sat på prøve, så man kan lære at en øl skal smage, præcis som man selv kan lide det.

Du kan købe ølsmagningen hos CRAFTED BY her

Flødebollekursus hos Social Foodies

Kom til flødebolle kursus hos Social FoodiesSocial Foodies er en virksomhed der arbejder med hjertet på det rette sted, hvor deres produkter kommer fra områder, hvor der bliver taget hånd om de lokale producenter, så de kan klare sig og arbejde med et mål om et bedre liv.

Social Foodies vinder ligeledes mange danskeres hjerter, når der bliver talt om de bedste flødeboller - og du har her mulighed for at give det heldige brudepar muligheden for at lære hvordan de selv kan lave disse små himmelkager.

Med den hjemmebagte bund og det puffede fyld i hånden, bliver de guidet igennem hvordan man laver den perfekte flødebolle, så de sammen kan tage erfaringen med hjem og prøve at lave flødebollerne i deres eget køkken.

Kusset varer i 1,5 time og de får også de flødeboller med hjem, de selv har lavet, med mindre de selvfølgeligt smager så godt at de hurtigt er væk.

Du kan købe flødebollekurset hos Social Foodies her

Kaffekursus hos La Cabra

La Cabra kaffekursus i AarhusKaffe er måske noget som mange blot skal have om morgenen for at vågne, inden de kan gå i gang med dagens gøremål.

Men kaffe er ikke bare kaffe, især ikke hvis du spørger folkene bag La Cabra, der har gjort kaffe til en unik oplevelse, hvor man kan  smage at brygningsprocessen kan gøre en kæmpe forskel, selvom kaffen er af høj kvalitet allerede.

Med dette eksklusive 2 timers kaffekursus, kan du sende brudeparret afsted på en oplevelse, der kan ændre hvordan de laver deres morgenkaffe for altid.

Når de først har smagt den lækre kaffebønne fra nogle af de bedste områder og sorter, samt hvordan brygningen af kaffen, kan spille en stor rolle i hvordan smagen tager sig ud bagefter.

Med denne oplevelsesgave vil du helt sikkert ramme plet hos brudeparret, især hvis de elsker en god kop kaffe og hvordan denne bliver lavet.

Kurset er på Engelsk.

Du kan købe kaffekurset hos La Cabra her

Dinner in the Dark

Vin bliver hældt i glasset i mærketI alle oplevelserne vi har beskrevet, har brudeparret skulle ud og opleve noget, se noget eller mærke noget.

Hos Dinner in the Dark, skal de ud og bruge deres sanser som de aldrig har prøvet det før, når de i ly af mørket bliver bundt velkommen af de synshandicapede tjenere, der vil føre dem igennem en kulinarisk oplevelse, hvor føle, lytte og smagssansen er i centrum for middagen, ikke synet.

Dark Waiter der står bag oplevelsen, er Danmarks første mørklagte restaurant, hvor man kan få en oplevelse som amn med garanti ikke har prøvet før.

Her kan man slå øjnene fra og smage dig igennem den primært økologiske mad og opleve hvordan sanserne bliver skærpet, når man ikke kan se hvad man har på gaflen.

Du kan købe oplevelsen med Dinner in the Dark her

Tilbage til toppen

Vi håber du kunne lide de oplevelser vi har valgt ud til dig i denne guide. Har du forslag til andre oplevelser eller måske nogle andre gaver, der er fede at give til brudeparret? Så skriv det meget gerne i kommentarfeltet herunder.

Og du kan leje festlokaler ved at følge nedenstående links:

Festlokaler i København

Festlokaler i Aalborg

Festlokaler i Århus

Festlokaler i Odense

Festlokaler i Valby

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.