8 dåbsgave ideer

8 dåbsgave ideer

Du kender måske allerede situationen: Du er blevet inviteret til en dåb, men du er stået fast i valget af den perfekte gave til den nybagte familie.

Det er her, vi gerne vil træde til og hjælpe dig på vej. Vi har talt med Mads fra Mammashop.dk for at få indsigt i, hvad der er populært inden for dåbsgaver til de små.

Mammashop.dk er eksperter inden for dåbsgaver, idet de leverer kvalitetsprodukter til de mindste i en enestående kvalitet til yderst rimelige priser.

Sammen har vi udvalgt 8 fantastiske og kreative gaver, der egner sig til både spædbørn og lidt større børn, så du kan glæde familien med en dåbsgave, de vil kunne nyde i mange år fremover. Disse gaver skiller sig ud fra de mere traditionelle dåbsgaver.

Find selskabslokalet til barnedåben her

Klassiske Dåbsgaver:

  • Indgraveret Sølv- eller Guldske
  • Penge
  • Bamser
  • Børnebøger

Herunder finder du de 8 gaveidéer, vi gerne vil fremhæve.

1.Krea Sansegynge

En sansegynge er en fantastisk gave til det nybagte forældrepar. Gaven giver ikke blot barnet stor værdi i dets første leveår, men styrker også motorikken og skaber mulighed for nærværende leg mellem forældre og barn. Denne kvalitetsgynge kan benyttes både indenfor og udenfor og er ideel til at berolige den lille, så forældrene også kan få lidt afslapning.

Omtrentlig pris: 359 kr.

Picture

2.Mammut Gyngehest fra Kids Concept

De fleste børn elsker gyngeheste, og denne flotte mammut fra Kids Concept skiller sig ud med sit unikke design og bløde sæde. Det er ikke kun en sjov leg, men også en måde for forældrene at være nærværende og have det sjovt sammen med barnet. Denne gyngehest er en oplagt gave til barnet, der er stort nok til at sidde selv.

Omtrentlig pris: 1.039,00 kr.

Picture

3.Legegulv i Tykt Skum

Et legegulv er den perfekte dåbsgave til et lille barn. Dette bløde skumgulv giver barnet en tryg og behagelig overflade, beskytter mod fald og kan tilpasses efter behov. En kreativ og anderledes gave, der skiller sig ud fra mere traditionelle gaver.

Omtrentlig pris: 99 kr.

Picture

4.Felix Læringstårn – Natur bøg

Når barnet vokser, er det tid til nye udfordringer. Dette læringstårn giver barnet mulighed for at udfolde sin kreativitet. Ikke kun praktisk men også en invitation til leg og læring. Et sæt i stærkt træ med et prisvindende design.

Omtrentlig pris: 1.099 kr.

Picture

5.MaMaMeMo Dukke SOFIA

Hvem har ikke set et barn leve sig ind i forældrerollen med deres lille dukke og tage sig af den, som var det et rigtigt barn? Børnenes største inspirationskilde til rollelege findes i de voksnes verden og rollelegen med dukken er meget givende for barnet, da de er med til at udvikle forestillingsevne, følelser, empati, fantasi og sociale kompetencer.

Omtrentlig pris: 132,95 kr.

Picture

6.Puslepude

Sebras Pusle Pur puslehynde har en rigtig blød og vandafvisende overflade som er utrolig nem at rengøre. Den bløde kant gør, at barnet ikke slår hovedet hvis barnet er i bevægelse under bleskift og vil samtidig afhjælpe med at barnet ikke triller ud af hynden.

Omtrentlig pris: 345 kr.

Picture

7.Kids Concept Trækdyr Mammut

Tag en tur ned ad memory lane med denne bløde mammut fra Kids Concept. Et trækdyr, der stimulerer barnets sanser og skaber et særligt bånd til legetøjet. Når legen aftager, kan mammutten tjene som en dekorativ genstand i hjemmet. En gave, der også kan hjælpe barnet med de allerførste skridt.

Omtrentlig pris: 242,1 kr.

"Picture

8.Løbecykel 3 hjul

Trehjulet løbecykel i metal fra hollandske Trybike, der har mange års erfaring med at sælge og nu også designe løbecykler. Løbecyklen, her er i vintage grøn, har retrolook, brun saddel og store beige hjul med synlige egere. Den er god til et mindre barn, der skal til at træne balance og fornemmelsen for egen krop.

Her kan barnet trygt komme i gang med livet som cyklist uden fare for at vælte i forsøget. Når barnet så har fundet balancen, kan cyklen let laves om til en tohjulet en af slagsen – uden der er behov for ekstra dele.

Omtrentlig pris: 928 kr.

"Picture

Vi håber, at denne liste har givet dig inspiration til unikke og værdsatte dåbsgaver. Billederne er venligt udlånt af Mammashop.dk.

For information om leje af lokaler til dit arrangement, kan du følge nedenstående links.

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.