Festivalpakkelisten

Festivalpakkelisten

Festivalsæsonen er over os, før vi aner det, og det er tid til at deltage i festivaller som Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox og mange andre fantastiske begivenheder, der finder sted rundt omkring i Danmark.

Når du tager på festival, er der ofte noget, man glemmer eller ikke har tænkt på. Derfor har vi udarbejdet denne pakkeliste, så du kan huske alle de nødvendige ting for at få en fantastisk festivaloplevelse.

Pakkelisten nedenfor er designet, så du kan markere hver enkelt ting, når de er pakket i tasken. Men ikke kun det – vi har også fundet alle tingene i onlinebutikker for dig. Du kan klikke på de enkelte dele på listen og finde et sted at købe dem, hvis du ikke allerede har dem klar.

Vi har også lavet en liste i Pdf format som kan downloades her.

Hvis du ikke bryder dig om festival og ønsker et lokale til dit næste arrangement, kan du finde et her:

Find selskabslokalet til dit arrangement her

Diverse

Listen er blevet ret omfattende med ting, du bør pakke i tasken, når du skal til Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox eller en anden festival fyldt med vilde fester fra morgen til aften.

På festivaler kan det hurtigt koste mange penge at købe drikkevarer, så det er en god idé at købe en forsyning af drikkevarer, som I kan have i jeres lejr, så I ikke løber tør.

Det er også en god idé at medbringe nogle spil, spillekort eller lege, som I kan nyde sammen. Ølbongs og beerpong er gode måder at møde nye mennesker på.

Tag også gerne en vandflaske med, som du kan fylde løbende, så det ikke kun er alkohol, der ryger indenbords.

Toiletartikler

Toiletartiklerne udgør måske den mindre spændende del af pakkelisten, men de er også utroligt nødvendige for at opretholde sikkerhed og hygiejne, når du er væk hjemmefra.

Husk også at medbringe en god, stærk solcreme og ikke mindst at bruge den for at beskytte dig mod solens stråler.

De praktiske ting

Man må for guds skyld aldrig glemme billetten til årets festival, men der er også nogle essentielle ting, såsom teltet, din sovepose og en luftmadras, så du ikke vågner op med ondt i ryggen.

Mange vælger at opbygge imponerende lejre, især på Roskilde Festival, hvor nogle skaber store camps med temaer, der næsten er små festivaler i sig selv.

Men da meget tid bruges i lejren med vennerne, kan det være en god idé at medbringe borde, stole og pavilloner. Dette giver mulighed for at skabe hyggelige områder, hvor man kan sidde med en øl og nyde hinandens selskab.

Læs også: Guiden til dit tema arrangement.

Tøj

Selvom de fleste festivaler finder sted om sommeren, kender vi alle det danske sommervejr. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig om, når du pakker tøj til turen, så du er forberedt på varme dage, kølige aftener og ikke mindst våde dage.

Mange glemmer at tage varme trøjer med, når temperaturen falder om aftenen, hvilket betyder, at mange risikerer at komme hjem med en lille forkølelse. Det er synd, når man deltager i en festival for at hygge sig og ikke for at blive syg.

Husk også at pakke badetøjet, så du er klar, når den danske sommer ikke skuffer, og du skal ud og nyde en kølig dukkert mellem de mange fantastiske koncerter.

Ordentligt fodtøj er også en nødvendighed på festival. Gummistøvler er gode til regnfulde sommerdage, men sneakers og praktiske sko er også vigtige, så du kan stå behageligt under mange timers koncerter. Da de fleste festivaler afholdes på marker og enge, kan skoene hurtigt blive møgbeskidte.

Vi håber, at I kan bruge pakkeliste i Pdf-format.

Du kan leje lokaler til dit næste arrangement ved at følge nedenstående links:

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.