Nørre Vissing Kro

Låsbyvej 122, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg
Låsbyvej 122, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg · Se på kort
Kro
Kro

Beskrivelse

I det smukke søhøjland ved Ry finder du den himmelblå Nørre Vissing Kro anno 1801, omgivet af skove, søer og bakker. Den unikke natur bringes indenfor gennem husets egen blomsterdekoratør, der er med til at skabe den personlige og utraditionelle indretning

Køkkenet arbejder kun med de bedste råvarer efter årstiden og har sin egen mikro-landmand tilknyttet. Han genoptager dyrkning af gamle grøntsagssorter og eksperimenterer med nye. Havrerødder, bronzefennikel og farverige, duftende blomster lander blandt andet på køkkenbordet sommeren igennem. Egnen omkring kroen præger kokkens kreationer med søens fisk og skovens vildt, bær og svampe. 

Kroen har 4 smukke lokaler med plads op til 120 personer. Rammerne er atmosfærefyldte og stilfulde, men personlige. Betjeningen er professionel, og uhøjtidelig. Et flor af kunstneriske indtryk og blomster af husets egen dekoratør er incl. I prisen. Herudover tilbydes, en udsøgt vinkælder. En oplevelse uden at gå på kompromis med helheden.

Buffet, menu på kroen eller ud af huset
Udvælg Deres ønske om mad fra vores hjemmeside, eller sammensæt selv retterne. Vi skræddersyer gerne maden til Jeres fest.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Låsbyvej 122, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende