Gilleleje Bed & Breakfast - Høveltegård

Græstedvejen 38, 3250 Gilleleje
Græstedvejen 38, 3250 Gilleleje · Se på kort
Hal
Hal

Beskrivelse

Stemningsfyldt festlokale til 25 personer på slægtsgården Høveltegård i skønne omgivelser og med plads til overnattende gæster.

Du kan leje det skønne fælleslokale på Høveltegård Bed & Breakfast til dine fester - fx jubilæum, åbent hus, fødselsdag, konfirmation og til alt ligefra brunch, frokost og kaffe-kage bord til midddagsarrrangement. Du medbringer selv mad og drikke.

Historien Høveltegård er en slægtsgård der har været i familien Thomsens eje siden 1938. Stedet emmer af historie og er en skøn kombination af moderne komfort, rustik landlighed og gammeldags charme. Udendørs er der stor have ved lille sø med tehus og terrasser.

Høveltegård ideel til dit arrangement Vi har borde, stole og service til max. 25 gæster i det 45m² store hyggelige og hjemlige fællesrum, anretterkøkken er for enden af lokalet med alle faciliteter og her er også toilet. Vi har plads til 14 overnattende gæster i forbindelse med dit arrangement.

Vi kan hjælpe dig med det, du har brug for. Leje af duge, hjælp til bordpynt. Ring og tal om muligheder med Charlotte Thomsen på 40188507.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Græstedvejen 38, 3250 Gilleleje

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende