arrow_upward

Du er her: Forside > Gilleleje > Gilleleje Bed & Breakfast - Høveltegård

Hal

Gilleleje Bed & Breakfast - Høveltegård

Stemningsfyldt festlokale til 25 personer på slægtsgården Høveltegård i skønne omgivelser og med plads til overnattende gæster.

Du kan leje det skønne fælleslokale på Høveltegård Bed & Breakfast til dine fester - fx jubilæum, åbent hus, fødselsdag, konfirmation og til alt ligefra brunch, frokost og kaffe-kage bord til midddagsarrrangement. Du medbringer selv mad og drikke.

Historien Høveltegård er en slægtsgård der har været i familien Thomsens eje siden 1938. Stedet emmer af historie og er en skøn kombination af moderne komfort, rustik landlighed og gammeldags charme. Udendørs er der stor have ved lille sø med tehus og terrasser.

Høveltegård ideel til dit arrangement Vi har borde, stole og service til max. 25 gæster i det 45m² store hyggelige og hjemlige fællesrum, anretterkøkken er for enden af lokalet med alle faciliteter og her er også toilet. Vi har plads til 14 overnattende gæster i forbindelse med dit arrangement.

Vi kan hjælpe dig med det, du har brug for. Leje af duge, hjælp til bordpynt. Ring og tal om muligheder med Charlotte Thomsen på 40188507.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Gilleleje Bed & Breakfast - Høveltegård ved at bruge kontaktformularen herunder.

Andre selskabslokaler i området

Bregnerødvej 35, 3250 Gilleleje
Restaurant

Restaurant Passebækgård

Restaurant Passebækgård er beliggende i idyliske og smukke omgivelser som en del af Golfklubben...

Bregnerødvej 35, 3250 Gilleleje
Se detaljer
Gilleleje Bed & Breakfast - Høveltegård
Græstedvejen 38
3250 Gilleleje
KategoriHal
KapacitetOp til 25 gæster
Egen forplejning tilladt?Ja