Bed & Breakfast Lundsgaard - Smukke lyse selskabslokaler

Søren Lundsvej 20, 5600 Faaborg
Søren Lundsvej 20, 5600 Faaborg · Se på kort
Konference
Konference

Beskrivelse

Skal I holde bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet, så har Lundsgaard smukke lyse lokaler til henholdsvis 30 og 80 personer med udgang til gårdhave og stor terrasse.

Der er plads til at have levende musik i lokalet. Desuden tilbyder vi overnatning i forbindelse med jeres fest, i de tilhørende værelser eller lejligheder.

Lundsgaard har plads til 60 overnattende gæster, fordelt på dobbeltværelser, familieværelser og lejligheder. Skulle der er behov for flere sovepladser kan vi finde alternative løsninger fx i vores sommerhus der har plads til 9 personer, det ligger knapt 3km fra Lundsgaard.

Vores fokus er individuelle løsninger, så skriv til os om hvordan i ønsker jeres fest skal være få et tilbud på dette. Vores ønske er at være med til at give jer en fantastisk fest for jer og jeres gæster.      

Køkken

Vi får altid maden udefra, så du kan frit vælge hvilken type mad i ønsker. Køkkenet er et aneetterkøkken, med alm. komfur og industriovn.

Handicapforhold

Vi har gode forhold for handicappet, der er handicap toilet i forbindelse med festsalen og flere af værelserne er lavet så de er handicapvenlige.

Transport/parking

Vi har en god stor parkeringsplads, med plads til ca. 30 biler.

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, køkkenadgang og serveringspersonale efter aftale. Rigtig mange af vores gæster ønsker selv at stå for bordpynt for at få deres personlige udtryk, dette kan I bl.a. se på billederne ovenfor.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Søren Lundsvej 20, 5600 Faaborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende