Laden Vesbæk Søndergaard

Kirkebækvej 167, Vesbæk, 8831 Løgstrup
Kirkebækvej 167, Vesbæk, 8831 Løgstrup · Se på kort
Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

En pragtfuldt beliggende gård, som ligger omgivet af grønne marker og et smukt haveanlæg.   Lad vores eksklusive udlejningslokale med professionelt køkken, danne ramme om din næste fest.

Laden kan lejes til såvel selskabelige lejligheder som til møde- og kursusvirksomhed. Kapacitet max. 60 personer. NYT: Nu mulighed for overnatning i STALDENS sovesale og shelters m. bålplads.

Vesbæk Søndergaard har været familien Lyngsø's omdrejningspunkt i et par generationer. Den nuværende ejer, Anders Lyngsø, er således født på gården. I 1993 blev Vesbæk Centeret (nu Conmoto) etableret i den gamle kostald. Centeret arbejder med friluftsliv, teamudvikling og ledertræning. I september 2004 blev  Laden  indviet efter en omfattende ombygning. Ejendommen fremstår nu, som et fuldt moderne selskabs-/kursuslokale med hertil hørende professionelt køkken og plads til max. 60 spisende gæster.  Laden  er udstyret med rustikke egetræsmøbler og lækkert service til alle tænkelige arrangementer. Holder du af smuk natur og grønne omgivelser, vil du føle dig hjemme hos os på gården! Fruen i huset sørger for, at der altid er kreativt pyntet op med årstidens blomster og masser af olielamper omkring ejendommen. Området indbyder til leg og inspirerende traveture i det grønne!

Køkken

Super moderne, fuldt udstyret køkken med lækkert service til 60 personer. Din menu kan laves på stedet eller bestilles udefra. Drikkevarer medbringes

Handicapforhold

Handicaptoilet og gode andgangsforhold

Transport/parking

Stor gratis parkeringsplads

Massive, sæbebehandlede egetræs borde og stole.

Læs mere

Beliggenhed

Kirkebækvej 167, Vesbæk, 8831 Løgstrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende