Humlum Kro

Kro
Kro

Beskrivelse

En fordelagtig placering i naturskønt område tæt ved limfjorden. Spændende menuer, tilpasset årstiderne.

Krofatter er selv kok og klarer selv, sammen med sine to kokke, de kulinariske tryllerier. Derudover står en række tjenere parat, så festen bliver perfekt for vært og gæster.

I sommermånederne har Humlum Kro ry for at være en yndet sommerrestaurant og et velbesøgt udflugtsmål. Især fordi man ikke kritikløst satser på ”dagens middag”.

Stadig flere vælger diner transportable til fester hjemme. Humlum Kro har et omfattende menukort, der kan være med til at gøre en festdag endnu festligere. Endnu råder kroen over faciliteter til dagkurser og møder.

Planlægning:

Et godt arrangement er afhængig af god planlægning, og der er ting der skal overvejes, når de tilrettelægger Deres fest… - Der skal reserveres lokaler, fastsættes menu og bestilles musik. Der skal tages stilling til velkomstdrinks, borddækning, specielle menuer, menubånd, drikkevarer, natmad, bordplan, fotografering, videooptagelser og evt. transport samt overnatning af Deres gæster. Alt dette og mere til, er dagligdag for Humlum Kro… Derfor kan De trygt overlade Deres arrangement til os, og undgå stress inden festen.

Aftale:

Ca. 2 mdr. før festen aftales en tid (helst ikke weekend og aftener), hvor vi over en kop kaffe gennemgår det hele og i får en bekræftelse med hjem. Endelige antal vil vi gerne have 2 fredage før.

Værelser:

Deres gæster kan i forbindelse med festen leje værelser med morgenmad til fordelagtig pris. Vi har 5 dobbelt værelser m/bad, toilet og TV til kr. 575,-. Enkelt værelse til kr. 525,-, samt 3 dobbeltværelser m/fælles bad og toilet til kr. 425,-. Enkelt værelse kr. 375,-.

Musik:

Med hensyn til musik/underholdning til arrangementet, er vi gerne behjælpelige med bestilling heraf.

Kapacitet:

Festarrangementer: Max. 320 personer.

Mødearrangementer: 400 personer.

Antal:

Samtlige retter er til min. 12 personer, ellers henvises til à la Carte menuer!

Indbydelser:

Humlum Kro har indbydelser med kørselsvejledning, som vederlagsfrit kan anvendes.

Afbestilling:

Så tidligt som muligt… - Ved gæsters sygdom betales der ikke, hvis der er afmeldt senest 24 timer før forventet ankomst.

Bryllup:

Vi hjælper gerne med kaffe efter kirken. Isbombe à la Humlum kan laves som bryllupskage uden beregning.

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vesterbrogade 4, 7600 Struer

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende