arrow_upward

Du er her: Forside > Vemb > Bur Forsamlingshus

Forsamlingshus

Bur Forsamlingshus

Skal der holdes barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage, jubilæum, julefrokost eller en anden fest, står Bur Forsamlingshus til rådighed.

Skal der holdes barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage, jubilæum, julefrokost eller en anden fest, står Bur Forsamlingshus til rådighed, med råd og vejledning, til sammensætning af menu og vine, har De specielle ønsker til menuen, vinen, borddækningen etc. Er vi også behjælpelige med det.

Bur Forsamlingshus er Privatejet.

Jeg er udlært kok og har arbejdet på nogle af Jyllands bedste hoteller og har endvidere i en årrække drevet Kirstineberg Diner tranportale. Og har derfor stor erfaring inden for branchen. Maden laves på stedet af friske gode og sunde råvarer.

Når De vælger at lade os stå for maden og vinen kan De være sikker på vi lægger os i selen hver gang, for vi ved at festen ikke kan gøres om. Vi laver maden på god gammeldags maner: vi koger selv vores supper, vi bager selv vores brød, vi skræller selv vores kartofler og skærer vores salat, her er ikke noget med vakuum kartofler og poser med hel og halvfabrikata.

Når De planlægger festen er der mange forhold, der skal tages hensyn til De kan vælge at lade os afvikle festen som totalservice det vil sige de inviterer gæsterne resten ordner vi. Eller de kan vælge selv at stå for en del af festen det kunne f.eks. Være borddækning, duge, lomsterdekorationer eller bage småkager.

Bur Forsamlinghus har en lille sal med plads til maks. 40 pers. Samt en stor sal med plads til 120 pers. Vi har runde borde ( 10 pers.) samt 4 og 6 pers. Firkantede borde og er derfor meget fleksibel med bordopstillingen.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik og køkkenpersonale. Derudover tilbydes dekorationer, musikanlæg og serveringspersonale efter aftale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Bur Forsamlingshus ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Bur Forsamlingshus
Bygaden 19
7570 Vemb
KategoriForsamlingshus
KapacitetOp til 20 gæster