Simmelkærhus

Troldbjergvej 12, 7451 Sunds
Troldbjergvej 12, 7451 Sunds
Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Vi udlejer til alle fester, dog ikke ungdomsfester.  Der kan være max. 110 gæster i den store sal og max. 50 gæster i den lille sal.  Store sal inkluderer en hævet scene med foldedører til store sal, som foruden underholdning, diskotek, bands også kan fungerer som lege- og spillerum. Vi har et godt lydanlæg til begge sale m/trådløs headset og tilkobling via Bluetooth. Handicap venlige omgivelser. Gode parkeringsmuligheder og stort udendørs terasseområde til 30 siddende gæster. Funktionelt og praktisk køkken med plads til madlavning. Rengøring med i lejeprisen.  

Simmelkærhus blev bygget i 1945 med een sal og køkken i kælder. Huset blev gennemrenoveret i 1974 og fik ny tilbygning, der omfattede indgangspartiet med garderobe, toiletter og en ekstra sal samt et nyt  køkken i plan med vores to sale.  Simmelkærhus er siden renoveret og moderniseret  af flere omgange og vi har nogle skønne lyse lokaler.   Simmelkærhus ligger i et roligt område i en lille by med 500 indbyggere,  en lille tur rundt i byen byder på et stort grønt areal og en skøn legeplads. 

Vi håber at i har lyst til at komme og holder jeres fest i vores hus og I er velkommen til at tage kontakt til os for en rundvisning. Se gerne vores hjemmeside for kontrakt og lejebetingelser, priser og tillægspriser, duge og servietter og inspiration til bordopstilling. 

Læs mere

Faciliteter:

UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende