Herning Golf Café/Restaurant Kuplen - Selskabslokaler, festsal, mødelokaler og café

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Herning Golf Café/Restaurant Kuplen tilbyder en unik kombination af faciliteter, der gør det til det ideelle sted for enhver form for sammenkomst – uanset om det er en privat fest, et firmaarrangement, et møde eller blot en hyggelig stund i caféen. Beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt over golfbanen, tilbyder vi en afslappende og indbydende atmosfære, der er perfekt til alle lejligheder.

Selskabslokaler & Festsal
Vores rummelige og fleksible selskabslokaler og festsal kan tilpasses til at matche dine specifikke behov, uanset om du planlægger et bryllup, en fødselsdagsfest, en konfirmation eller et jubilæum. Med plads til både store og små selskaber, sikrer vi den perfekte ramme om din fejring. Vores erfarne team står klar til at hjælpe med planlægningen og gennemførelsen, så din begivenhed bliver præcis, som du drømmer om.

Mødelokaler
For forretningsmøder, konferencer eller workshops tilbyder vi moderne og veludstyrede mødelokaler. Med den nyeste teknologi og fleksible opstillingsmuligheder kan vi imødekomme dine professionelle behov og sikre et produktivt mødemiljø. Vores mødelokaler er ideelle for virksomheder, der søger et inspirerende miljø væk fra kontorets fire vægge.

Café
I vores hyggelige café kan du nyde et udvalg af lækre retter, kaffe og kager. Caféen er det perfekte sted at slappe af efter en runde golf, mødes med venner eller kolleger, eller bare nyde den smukke udsigt. Med en afslappet atmosfære og venligt personale er Herning Golf Café/Restaurant Kuplen det ideelle sted at koble af.

Udlejning & Arrangementer
Udover vores faste tilbud, tilbyder vi også udlejning af vores faciliteter til specielle arrangementer. Uanset om du har brug for et sted til en firmafest, et teambuilding-event eller en familiebegivenhed, kan vi skræddersy vores tilbud, så det passer til dine ønsker og behov.

Hos Herning Golf Café/Restaurant Kuplen er vi dedikerede til at levere exceptionel service og skabe mindeværdige oplevelser. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din næste begivenhed til noget helt særligt.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Golfvej 24, 7400 Herning

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende