Brdr. Price Herning

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

SELSKABER

Hold jeres næste arrangement hos Brdr. Price i Herning 

I historiske lokaler med højt til loftet og central beliggenhed tilbyder vi spændende rammer til jeres næste fest eller arrangement. Det er nemt at invitere gæster hos Brdr. Price – både for private og virksomheder.  

Reception / Jubilæum / Kursus / Firmafest / Bryllup / Konfirmation / Fødselsdag / Firmafest / Show / Præsentation / Koncert-arrangement / Business Dinner / Konference / Og meget andet...

Vi sørger for, at dit kommende arrangement bliver en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Køkken
Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarer af høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i gode vine og cocktails og vores professionelle personale sikrer, at arrangementet lever op til forventningerne. Vi kan sammensætte en menu efter ønsker og budget i tæt dialog med vores køkkenchef og restaurantchef.

Særlige ønsker
Har I særlige ønsker til underholdning, musik, dekoration, transport eller andet, kan vi også være behjælpelige. Alle vores selskaber bliver skræddersyet til hvert arrangement.

Vores restaurant ligger centralt i Herning, tæt på offentlig transport og parkering. Restauranten har også en stor terrasse med parasoller. Der er som standard borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale og serveringspersonale.


Max kapacitet:
Her er fint plads til 175 gæster til spisning. Til receptioner, hvor serveringerne foregår stående og terrassen er i brug, har vi plads til endnu flere.


Kontakt os for mere information på: 
Tlf.  +45 3842 2220 / info.herning@brdr-price.dk
Se mere på www.brdr-price.dk

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Torvet 3, 7400 Herning

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende