Best Western Plus Hotel Eyde

Hotel
Hotel

Beskrivelse

Hold festen på Best Western Plus Hotel Eyde i smukke omgivelser med et professionelt personale og højt serviceniveau. Vi glæder os til at byde Velkommen!

Markering af en mærkedag i familien eller i virksomheden kan ikke gøres om. Derfor skal alt fungere optimalt og ned til mindste detalje, så festen bagefter vil stå som en god og mindeværdig oplevelse for både vært og gæsterne.

Det ved vi kun alt for godt her hos Best Western Plus Hotel Eyde i Herning. Vi har på baggrund af mange års erfaring opbygget et ry for et højt kvalitets- og serviceniveau. Det forpligter - og det er vi glade for. Vi vil nemlig gøre alt hvad vi kan, for at dit festarrangement bliver en flot og uforglemmelig oplevelse. Derfor stiller vi også gerne vores erfaringer til rådighed og hjælper med alt fra planlægning til overnatning.

Køkken

Kvalitet er nøgleordet for alt hvad vi laver. Derfor skifter vi løbende ud i vores menu, så den passer til sæsonen og årstiderne.

Handicapforhold

Der er handicapvenlige forhold over alt på hotellet.

Transport/parking

Parkering i gården bag hotellet - eller overfor hotellet i Mindegade. Vi har mulighed for opladning af el-biler.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale og serveringspersonale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Torvet 1, 7400 Herning

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende