Det Gamle Traktørsted Rækker Mølle Bryghus

Søvejenen 4, 6900 Skjern
Søvejenen 4, 6900 Skjern
Selskabslokale
Selskabslokale

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber

Beskrivelse

**Inviter til en uforglemmelig fest i historiske og romantiske rammer!**

Drømmer du om at afholde din næste fest i omgivelser, der emmer af charme og historie? Hos **Rækker Mølle Bryghus** tilbyder vi selskabslokaler, der forener eksklusivitet med en unik atmosfære, og som er perfekte til bryllupper, fødselsdage, jubilæer og andre festlige begivenheder.

Vores lokaler egner sig specielt til bryllupper, da de emmer af romantik og skaber den perfekte ramme for en dag fyldt med kærlighed. Beliggende på første sal i den smukke møllebygning fra 1600-tallet, danner vores lokaler en uforglemmelig baggrund for jeres store dag. Omgivet af en idyllisk park med åer og en lille sø, kan I og jeres gæster nyde naturens ro og skønhed, mens I fejrer kærligheden.

Vi tilbyder en **fri bar-pakke**, som inkluderer en velkomstdrink, rød- og hvidvin samt øl under middagen, portvin og Bailey's til desserten, og øl efter maden. Desuden sørger vi for to typer drinks efter jeres ønske, som gæsterne frit kan nyde, samt øl og rosévin i hele 6 timer.

På den store balkon kan I skåle i forfriskende, kolde fadøl og nyde den betagende udsigt over de naturskønne omgivelser. Indenfor byder vores selskabslokale på en imponerende bar med fadølsanlæg samt et fuldt udstyret køkken. I vælger selv, om maden skal leveres udefra, eller om I vil benytte vores køkken – vi sørger for, at alt forløber glat, uanset jeres valg. Vi kan også hjælpe med at finde en DJ eller musiker, der kan sørge for den helt rette stemning til jeres fest.

Hos **Rækker Mølle Bryghus** går vi rigtig langt for at skabe den perfekte fest for jer – det betyder virkelig noget for os, at jeres dag bliver uforglemmelig.

Lad os danne rammerne for en uforglemmelig bryllupsfest eller anden stor begivenhed. **Kontakt Dan allerede i dag** på mail **dhs@rmbryghus.dk** eller telefon **52194906** for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy jeres fest hos **Rækker Mølle Bryghus**.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
Antal
gæster
--
Tid
Tilføj kommentar
Annullér
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende