Lalandia Rødby - Konference

Konference
Konference

Beskrivelse

Konference i smukke og moderne omgivelser.

Omgivet af smuk natur og i moderne faciliteter kan Lalandia Rødby tilbyde møder, kursus- og konferenceophold i inspirerende rammer med plads fra 2 til 1.000 deltagere!

Alle vores lokaler er udstyret med trådløst internet, pc-projektor, whiteboard mm. Vi tilbyder naturligvis fuld forplejning.

Vores topmoderne biograf med 2 sale kan omdannes til konferencefaciliteter med plads til henholdsvis 100 og 220 personer. Skulle I blive mange flere, så er det i Lalandias sportshal endvidere muligt at samle 1.000 siddende konferencegæster.

Der er sjældent to kurser og konferencer, der er ens - og her er det vigtigt at kunne vælge det der passer bedst til netop jeres arrangement. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde både Digehuset, biografen og sportshallen, hvor I selvfølgelig frit kan vælge det sted der skal danne ramme omkring jeres arrangement.

Ønsker I overnatning i forbindelse med kursusophold, så tilbyder vi indkvartering under hyggelige, afslappede forhold i feriehuse - det er med til, at I både føler jer hjemme og alligevel langt væk fra de vante omgivelser.

For individuelt tilbud, kontakt os på e-mail lr-event@lalandia.dk

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Lalandia Centret 1, 4970 Rødby

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende