Hotel Soepark

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Hotel Søpark er et 3 stjernet hotel i Maribo centrum tæt på togstationen, gågaden og oplevelsesrige naturområder. Hotellet har 109 lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt en hyggelig pejsestue. Udsigten og beliggenheden ud til den store Søndersø, giver hotellet sin helt egen atmosfære. I og ved Maribo findes et væld af oplevelser for hele familien. Oplev blandt andet Maribo Domkirke, Knuthenborg Safaripark eller havnebyen Bandholm.

På Hotel Søpark i Maribo ved vi, at en god fest kræver god planlægning. Hvad enten I skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum etc., er det de små detaljer der tæller. Vi tager hånd om jeres arrangement og er med Dem under hele forløbet, med gode råd og vejledning. Sammen gør vi Deres fest til en succes som gæsterne vil tale om længe efter. I kan også booke en sejltur på turbåden Anemonen til kaffe & kage om eftermiddagen, velkomstdrink. Det er ligeledes muligt at blive viet på Anemonen.

På Hotel Søpark sætter vi en ære og faglig stolthed i, at hotellets lokaler er nuværende og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale og nyder den gode atmosfære - og ikke mindst, at Jeres ganer og smagsløg forkæles, når I sætter Jer til et veldækket bord.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vestergade 29, 4930 Maribo

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende