arrow_upward

Du er her: Forside > Maribo > Hotel Soepark

Restaurant

Hotel Soepark

Hotel Søpark er et 3 stjernet hotel i Maribo centrum tæt på togstationen, gågaden og oplevelsesrige naturområder. Hotellet har 109 lyse værelser, en dejlig restaurant, barområde samt en hyggelig pejsestue. Udsigten og beliggenheden ud til den store Søndersø, giver hotellet sin helt egen atmosfære. I og ved Maribo findes et væld af oplevelser for hele familien. Oplev blandt andet Maribo Domkirke, Knuthenborg Safaripark eller havnebyen Bandholm.

På Hotel Søpark i Maribo ved vi, at en god fest kræver god planlægning. Hvad enten I skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum etc., er det de små detaljer der tæller. Vi tager hånd om jeres arrangement og er med Dem under hele forløbet, med gode råd og vejledning. Sammen gør vi Deres fest til en succes som gæsterne vil tale om længe efter. I kan også booke en sejltur på turbåden Anemonen til kaffe & kage om eftermiddagen, velkomstdrink. Det er ligeledes muligt at blive viet på Anemonen.

På Hotel Søpark sætter vi en ære og faglig stolthed i, at hotellets lokaler er nuværende og hyggelige, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale og nyder den gode atmosfære - og ikke mindst, at Jeres ganer og smagsløg forkæles, når I sætter Jer til et veldækket bord.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Hotel Soepark ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Vestre Landevej 16, 4930 Maribo
Restaurant

Cafe Lysemose

Festlokaler samt frokost Cafe i unikke omgivelser ved Maribo Nørresø og skov.

Vestre Landevej 16, 4930 Maribo
Se detaljer
Askhavnsvej 66a & 69 - FEMØ, 4945 Maribo
Kro

Femø Kro & Kursuscenter

Skab din egen fest: Lej 24 værelser med plads til 76 overnattende, festsal og køkken, stå selv...

Askhavnsvej 66a & 69 - FEMØ, 4945 Maribo
Se detaljer
Hotel Soepark
Vestergade 29
4930 Maribo
KategoriRestaurant
KapacitetOp til 200 gæster