Restaurant Babette i Vordingborg har siden 1991 leveret gastronomi og gode oplevelser til både lokale og tilrejsende fra nær og fjern.
I centrum står respekten for råvarerne og respekten for gæsten. Tingene smager af det, de er og det hele er afstemt efter årstid og råvareleverancer - og helst økologisk.
Fisken kommer direkte fra Vesterhavet, fjordrejerne fra Guldborgsund, kartoflerne fra Svinø og de små chilipølser fra slagteren på Bogø.
Det første spørgsmål ved bordet er altid, om gæsterne er sultne. Hvis det er tilfældet - og det er det som regel - så er der på ugens menu op til 8 retter at vælge imellem, og er der plads til mere, gives der selvfølgelig supplement.
Til det gode måltid hører vinen, og her er der både mulighed for de helt store vine og ganske almindelige vine, som blomstrer op, fordi de serveres med omtanke og med tanke for den ret, de følges med.
Transport/parking
Både via tog til Vordingborg samt privat transport, er det nemt at komme til og fra. Rigeligt med parkeringspladser.
Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale.