Ny Øbjerggaard Gods

Øbjerggårds allé 20, 4750 Lundby
Øbjerggårds allé 20, 4750 Lundby · Se på kort
Herregård
Herregård

Beskrivelse

Hos Ny Øbjerggaard vil du få en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer smukke omgivelser, førsteklasses service og en atmosfære, der emmer af festlighed. Ny Øbjerggaard er beliggende i naturskønne omgivelser, omgivet af grønne marker og frodig natur. Dette giver den perfekte ramme for en begivenhed, der vil blive husket i lang tid fremover.

Faciliteterne på Ny Øbjerggaard er imponerende. Her finder man elegante og rummelige lokaler, der kan tilpasses efter behov. Uanset om det er en bryllupsfest, en fødselsdagsfejring, eller en virksomhedsevent, er der plads til at skabe den helt rigtige stemning.

Mad og drikke er en vigtig del af enhver fest, og på Ny Øbjerggaard skuffer de ikke. Her kan man forvente kulinariske oplevelser i særklasse. Deres dygtige kokke tilbereder lækre retter, der passer til enhver smag, og de sørger for, at både mad og drikke er i højeste kvalitet.

Men det, der virkelig skiller Ny Øbjerggaard ud, er den fremragende service. Personalet er dedikeret til at gøre din begivenhed til noget helt specielt. De er opmærksomme på detaljerne, og de går langt for at imødekomme dine ønsker og behov. Fra planlægningsstadiet til selve festen er du i trygge hænder.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Øbjerggårds allé 20, 4750 Lundby

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende