Kirsebærkroen - The Inn Between

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Hold din fest omringet af smuk natur og historisk charme.

Når du træder ind på Kirsebærkroen, bliver du straks mødt af en skøn rolig atmosfære. Kroen ligger lige med præstø fjord på den ene side og den smukke skov på den anden mens gårdhavens gamle træer giver den helt rigtige romantiske stemning.

Den Gamle Krostue byder dig velkommen med sin helt særlige charme. Hovedbygningen, med bindingsværk og stråtag fra 1784, oser af historie og glæde. Det meste af kroen og selskabslokalerne er renoveret i 2021, så det er lyst, indbydende og klar til at danne den perfekte ramme om jeres fest.

Her blev murværket i den gamle kros bindningsværkvæg ind til den gamle "Vinterhave" fjernet. Vinterhaven blev egentlig blev bygget i 1986 som et ekstra festlokale men nu er de to rum smeltet sammen, adskilt af det smukke bindingsværk, der tilføjer en helt unik stemning til stedet.

Udeområderne omkring Kirsebærkroen er perfekte til at byde dine gæster velkommen. De grønne områder strækker sig hele vejen omkring kroen, og I kan benytte dem helt som I ønsker – måske med havespil, et hyggeligt loungeområde eller vores lille cafévogn med drinks eller natmad. Til børnene er der masser af plads og en lille legeplads at boltre sig på efter maden.

Når du holder fest hos os på Kirsebærkroen står vi for al planlægningen - i samarbejde med dig selvfølgelig! Vi klarer blomsterne, servietter, borddækningen og alt det andet der følger med når man holder fest. Når du kommer er lokalerne helt klar til jeres fest og når du er klar til at smutte så overlader du blot oprydnignen og rengøringen til os. 

Vi er generelt meget fleksible, så hvis der er nogle spicifikke ønsker så tag endelig en snak med os! 

Vi glæder os til at høre mere om din fest!

De bedste hilsner

Team Kirsebærkroen

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Kirsebærvej 1, 4720 Præstø

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende