Thorsborg Forsamlingshus

Kærsvænget 2, Store Torøje, 4640 Faxe
Kærsvænget 2, Store Torøje, 4640 Faxe · Se på kort
Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Thorsborg Forsamlingshus hører til kategorien af forsamlingshuse som står som det engang  blev bygget, dog med almindlig vedligholdelse. Så hvis man ønsker at afholde sin fest i omgivelser som går over 100 år tilbage, så er Thorsborg Forsamlingshus præcis det rette sted. Thorsborg blev i 1912 bygget som et fælleshus og dengang blev det besluttet at det var et afholdshus. Dette er siden blevet ændret så idag, kan man afholde alle former for fester, det være sig dåb, fødslelsdage, diverse bryllupper og begravelsekaffe. 

Vi har i slutningen af 2018 færdigjort en totalrenoverimg af køkkenet, billeder af det nye køkken kan ses på vores hjemmeside.

Der afholdes fast ældredans den første onsdag i måneden, hvor Tom Birkum spiller op til dans som i gamle dage, danserne er i alle aldre og der er også plads til jer. I møder bare op på dagen, skal man have mad med skal der dog bestilles i forvejen, kaffe og kage er der altid på lager.

Derudover afholder Støtteforeningen også aftenarrangementer som foredrag, musikevent, og andre happinings. Der afholdes ligeledes også traditionelle fester.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Kærsvænget 2, Store Torøje, 4640 Faxe

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende