arrow_upward

Du er her: Forside > Faxe > Konferencer, kurser, fester

Konference

Konferencer, kurser, fester

I naturskønne omgivelser 5 m (meter) fra et af Danmarks største huller i jorden, Faxe Kalkbrud, tæt ved Faxe by og Geomuseum Faxe ligger Danhostel Faxe Vandrerhjem hvor der er mulighed for at holde konferencer, kurser eller private fester, eventuelt med overnatning.

Vi tilbyder møde- og spisefaciliteter op til max 100 personer, afhængig af opstilling. Vi har 21 værelser med ialt 84 senge, vi har 4 mødelokaler/festlokaler. Vi har uddannet kok og tjenerpersonale til at tage sig af din forplejning.

I Faxe by finder du masser af butikker, restauranter og et hyggeligt butikstorv, ved Faxe Ladeplads (ca. 8 km) er der en fin havn, både industrihavn for Faxe Kalkbrud og lystbådehavn for tursejlere og der er fineste bademulighed med sandstrand og skov lige ned til vandet.

Faxe Vandrerhjem er udover et almindeligt vandrerhjem, også en social-økonomisk virksomhed, der er arbejdsplads for en del af byens handicappede borgere, som har svært ved at få fodfæste på det ordinære arbejdsmarked. Så hold din fest eller kursus på Faxevandrerhjem og få en oplevelse du ikke vil få andre steder.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Konferencer, kurser, fester ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Kærsvænget 2, Store Torøje, 4640 Faxe
Forsamlingshus

Thorsborg Forsamlingshus

Thorsborg Forsamlingshus hører til kategorien af forsamlingshuse som står som det engang  blev...

Kærsvænget 2, Store Torøje, 4640 Faxe
Se detaljer
Konferencer, kurser, fester
Østervej 4
4640 Faxe
KategoriKonference
KapacitetOp til 100 gæster