Theilgaards

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Hos Theilgaards har vi bred erfaring inden for fester og større selskaber. Derfor rådgiver vi dig også gerne, når du skal planlægge din fest.  Vi har lokaler i flere størrelser, og vi kan hjælpe dig med det meste, både når det gælder live-musik, dj, filmfremvisning, av-udstyr og hvad du ellers måtte have behov for. Derudover lægger vi en stolthed i altid at servere lækre retter, der både er en fryd for ganen og for øjet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Hold dit næste møde hos os. 

Hos Theilgaards har vi moderne faciliteter og udstyr, der imødekommer ethvert behov når du skal holde møde. Vi har mødelokaler i flere størrelser og vores kapacitet spænder fra 10 til 250 gæster. Vi leverer derudover pakkeløsninger, som inkluderer lækre snacks, drikkevarer, av-udstyr og hvad der ellers måtte være behov for.

Vi leverer maden direkte til døren
– nemmere bliver det ikke

Hos Theilgaards mener vi ikke at god mad nødvendigvis skal koste en formue. Derfor sammensætter vi menuer og arrangementer efter dine behov, så resultatet bliver præcist som du ønsker det. Vi kræser altid for vores gæsters smagsløg med kreative retter, der er lavet helt fra bunden og af gode råvarer. Vi leverer ikke samlebåndsarbejde, men derimod smagsoplevelser, til dem der ønsker en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Ligemeget om der er tale om buffet, 3-retters gourmetmenu eller tapas, så er Theilgaards altid leveringsdygtig, med garanti for velsmag. Vi kan også hjælpe med anretning og servering, og da vi har erfaring med mange former for selskaber, rådgiver vi også gerne omkring, hvordan du skaber de helt rigtige rammer, for netop din fest. Så skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller et andet privat selskab, så lad Theilgaards stå for festmenuen, eller sammensæt din egen menu i samarbejde med os.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Theilgaards Torv 6, 4600 Køge

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende