Grejsdalens Hotel

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Grejsdalens Hotel er et gammelt, hyggeligt landevejshotel bygget i 1879 midt i den smukke natur med de skovklædte bakker og åens rislende vand.

Stedet er oprindeligt bygget som hotel, men bruges nu, efter gennemgribende, men nænsom restaurering, udelukkende som selskabsforretning.

Forretningen råder i dag over flere selskabslokaler, alle smukt indrettede i varme farver, hyggelige gårdhavemiljøer, det ene med åben grill, stor terrasse, have, legeplads, gode handicap- samt parkeringsforhold. Desuden kan nævnes at her også forfindes rygelokale.

Selskabslokalerne kan rumme fra 12 til 130 gæster til spisning i ét lokale. Det være sig barnedåb, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage, receptioner, firmafester, julefrokoster, udflugter, møder, dagskurser og kaffeborde. Desuden leveres der også mad ud af huset. Maden er i top, personalet veluddannet og priserne moderate.

Kort sagt: Grejsdalens Hotel har de bedste rammer for Deres næste arrangement... Vi glæder os til at byde Dem og Deres gæster velkommen.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Grejsdalsvej 384, 7100 Vejle

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende