Brix Event

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Velkommen til vores eventlokale – det ultimative sted for uforglemmelige begivenheder! Uanset om du planlægger et firmaevent, bryllup, konfirmation eller en anden festlig lejlighed, er vores eventlokale det perfekte valg.

Vi tilbyder en elegant og alsidig atmosfære, der kan tilpasses præcis til dine behov. Vores lokaler er rummelige og smukt indrettede, og vi har alt det nødvendige udstyr til at gøre din begivenhed speciel. Fra moderne lyssætning til avanceret lydudstyr sørger vi for, at din begivenhed bliver en visuel og lydmæssig fornøjelse.

Det bedste ved at vælge os er, at vi tager os af alle detaljerne. Vores erfarne team af kokke skaber lækre og skræddersyede menuer, der passer til enhver smag og kostrestriktion. Vores drikkevarer er nøje udvalgt for at supplere måltiderne og skabe den perfekte stemning. Vores dedikerede personale sørger for, at din begivenhed forløber problemfrit, så du kan slappe af og nyde øjeblikket med dine gæster.

Uanset om det er en intim konfirmation, et glamourøst bryllup eller et professionelt firmaevent, er vi stedet, hvor drømme bliver til virkelighed. Kontakt os i dag for at reservere dit eventlokale, og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse sammen.

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Ulvehavevej 61, 7100 Vejle

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende