Fuglsangcentret

Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia
Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia · Se på kort
Konference
Konference

Beskrivelse

Fuglsangcentret er et firestjernet kursus- og konferencecenter, beliggende i Fredericia - et centralt mødepunkt for hele landet. De smukke bygninger rummer forskellige størrelser af møde- og konferencelokaler, gårdhaver, park, restauranter, stor pool, sauna og 60 værelser, der alle har egen terrasse.

Der holdes hvert år et utal af fester, mindehøjtideligheder og andre arrangementer i de dejlige lyse lokaler. Fuglsangcentret kan rumme selskaber fra 2- 200 personer.

Gastronomien på Fuglsangcentret er en historie helt for sig. Dagen igennem kræser vi for vores gæster med sæsonens friske råvarer - og tilberedning lige op til spisetid, morgen, middag og aften. Der er altid tænkt på maden, så den stimulerer alle sanser, smage, dufte og forskellige teksturer går hånd i hånd, når maden skal overraske og give en dejlig oplevelse.

Fuglsangcentret byder på alt, hvad du kan ønske dig, og vælger du at holde dit arrangement her på stedet, ja så vælger du også at gøre en forskel, da du er med til at støtte op om en god sag.

Lad os derfor give dig et tilbud på afholdelsen af din næste fest.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende