Von Lügenhals kro hos Varde Garten

Kro
Kro

Beskrivelse

Danmark eneste kejserlig privilegerede kro - en lokal smagsoplevelse. 

Når vi er sammen om et måltid og et glas kommer vi tættere på hinanden. Uanset om det er en spontan eller planlagt begivenhed  bliver oplevelsen bare bedre sammen.

Vi  sætter en ære i at anvende de bedste lokale råvarer, der behandles, tilberedes  og serveres med passion & kærlighed.

De bedste lokale råvarer præger både frokost og aftenkortet. Bestyrer Louise Sihm Kloster udgør sammen med 10 andre fastansatte kernen i vores team. Vores køkkenchef Mark Severinsen og souschef Michael Jensen står i spidsen for køkkenet, der tæller 6 mand. Kokkene har bl.a. erfaring fra Kroghs Fiskerestaurant, Henne Mølle Å Badehotel, Hotel Skjern m.fl.

Af lokale producenter der leverer til Von Lügenhals kan nævnes:

Kvæg fra Økogårdene Skjern Enge, fisk fra Wintherriet, skinker og oste fra Enghavegård, lam, kylling og æg fra Varde Ådal, kylling fra Kongeå, frugt og grønt fra Eigil Loklindt. Lokalt øl fra Warwik Bryghus, Wet Brew & Jacobi Craft Brew.

Her får du i al sin enkelthed serveret et godt måltid af de bedste råvarer. Retterne skifter ofte afhængigt af, hvad der er i sæson.

Planlægger du at holde bryllup, konfirmation, fest eller et  firmaarrangement så få også forevist vores øvrige unikke selskabslokaler og overnatningsmuligheder.

Sæt dig til rette i krostuen ved et af bordene, ved langbordet eller på den tilhørende balkon med plads til omkring 25 gæster. Inde er der plads til 49 gæster.

Ønsker I at trække jer lidt tilbage, fra krostuens lystige lyde af glade stemmer og ølkrus, der klirrer mod hinanden, er der mulighed for at sidde i det hemmelige rum. Lokalet her er aldeles velegnet til alt fra møder, julefrokoster mv. og har eget musikanlæg, TV og AV-udstyr og kan rumme op til 20 personer. (Min. 6 personer)

Udendørs kan stedet byde på terrasse med parasoller og varmelamper og ikke mindst den hyggelige gårdhave med markise, langborde og varmelamper.

  • Det hemmelige rum
  • Større selskaber
  • Gårdhave
  • Parasollerne
  • Live musik
Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Brogade 5B, 6800 Varde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende