Kalvslund forsamlingshus

Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Kalvslund forsamlingshus er velegnet til familiefester, jubilæer, firmafester og sammenkomster af enhver art, hvor der er brug for hyggelige omgivelser

Forsamlingshuset har netop gennemgået en omfattende renovering, som ombygning af store sal, vinduesparti ud mod sportspladsen, isolering, nye gulve, nye lyddæmpende lofter, ny garderobe og renovering af indgangsparti og toiletter. Huset er nu I tip top stand, med gode og rummelige lokaler i lyse og indbydende farver.

I forbindelse med forsamlingshuset er der opført en idrætshal og etableret boldbane. Til en familiefest i forsamlingshuset, vil det være en oplagt mulighed at lade børnene boltre sig i hallen eller på boldbanen imens de voksne more sig i forsamlingshuset.

Der er fast værtinden i huset og hun står for udlejningen, servering og køkken. Man kan selv stå for borddækning, dele af menuen m.m., eller Lone kan også stå for hele arrangementet, hvis man ikke selv ønsker at bekymre sig om det. Huset kan ikke lejes uden personale, der skal mindst være en medarbejder I køkkenet.

Yderligere oplysninger samt billeder kan ses på www.kalvslund.dk

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Østervej 4, 6760 Ribe

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende