Taka Sushi

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Velkommen til Taka Sushi. Ordet "Taka" stammer oprindeligt fra Japan og betyder høj. Vi har bygget vores restaurant op på denne værdi og derfor bestræber vi at levere en høj service samt mad af højeste kvalitet. Vores centralt beliggende restaurant rummer 56 siddepladser og omfatter et hyggeligt ildsted til om vinteren og en solrig baggård til om sommeren. Lokalerne er store og lyse med højt til loftet samt moderne indrettet efter skandinavisk stil.

Vi har altid et smil på læben, så kom ned i restauranten og oplev nogle af vores mange specialiteter.Vi vælger med stor omhu blandt vores mange leverandører verden omkring. Vi får specialiteter leveret fra Japan, første klasses laks fra Norge, første klasses tun fra Sri Lanka og vildt fanget kingfish leveret fra Australien. Det er vigtigt for os at vi ikke går på kompromis når det kommer til kvaliteten af vores råvarer og derfor har vi altid kunne levere en smagfuld oplevelse til vores kunder.

Vi har et speciel udvalg af vine, som er særlig egnet til de smagsvarianter sushi byder på. Derudover har vi også rød- og hvidvin, champagne og cognac. Desuden har vi et større udvalg af japanske specialiteter indenfor drinks, øl, sake og te.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Englandsgade 9, 6700 Esbjerg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende