Huset Gammelhavn A/S

Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Huset Gammelhavn er en af Esbjergs ældste bygninger, som siden 1900 har ageret bindeled mellem havn og by.

Vi er placeret lige her på Dokhavnen hvor det hele startede for Esbjerg. I dag er Dokken et byområde i Esbjerg med udsigt til by, havn og Vadehavet.

De gode smagsoplevelser, den hyggelige atmosfære og den gode service er omdrejningspunktet for jeres fest på Gammelhavn.

Med 18 års erfaring har vi evnerne og viljen til at skabe den bedste dag for jer og jeres gæster.

Hvad enten det drejer sig om jeres bryllup, barnedåb, fødselsdag eller andre specielle mærkedage så tager vi os tiden til at lære jer at kende, så vi ud fra jeres ønsker og behov får skabt rammerne om en festlig dag.

Ønsker I at holde jeres fest i Esbjerg, får I hos os en unik placering på Esbjergs Dokhavn. Vi har flere dejlige lokaler, og kan tilbyde jer festlokaler til op mod 70 personer. 

Vi har både festpakker, buffeter, brunch og meget mere. I kan vælge mellem vores pakker og menuer, men vi kan også mødes og tage en uforpligtende snak om jeres ønsker til mad og drikkevarer. Derefter sender vi gerne et prisoverslag før i reserverer festen hos os.

En fest på Gammelhavn behøver ikke være en dyrere fornøjelse end andre steder, det viser priserne på vores festpakker også. Er i bundet af et budget, så kontakt os og lad os give et bud på festen indenfor de økonomiske rammer i har at råde med.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Britanniavej 3, 6700 Esbjerg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende