arrow_upward

Du er her: Forside > Esbjerg > Dronning Louise

Restaurant

Dronning Louise

Dronning Louise er en restauration med noget for enhver smag – åbent 365 dage og med både restaurant, bar, natklub og live musik.

Fra kl. 10.00 bydes der bl.a. på English Breakfast eller Brunch. Brunchen kan med fordel kombineres med "Espresso Hour" alle hverdage fra 10.00-11.00, hvor der er halvpris på alle kaffevarianter! Oplev desuden den hyggelige atmosfære i vores restaurant. Vi skifter vores menukort 3-4 gange årligt i takt med sæsonernes skifte. Stort udvalg i udsøgte vine fra hele verden, samt et bredt sortiment indenfor kaffe, øl, cognac og whisky. Ydermere har vi vores udendørs, overdækkede og opvarmede gårdhave, som helt sikkert er et besøg værd!

Baren er i den grad en kategori for sig. En konstant stræben efter altid at have unikke produkter på hylderne, så selv den kræsne gæst har grund til at besøge Dronning Louise. I baren er der også live musik hver måned, hvor du bl.a. kan høre Decco Band, Kings of Rock, SeeBach Jam og mange andre.

Dronning Louises 1. sal – 200 m2 med plads optil 150 personer. På 1. sal er der 200 uformelle kvadratmeter der kan anvendes til alt fra ”gå-hjem-møder” til firmafester. Lokalet er ideelt til receptioner, alternative firmaarrangementer m. f.eks. øl-, vin- eller whiskysmagning, produktlancering eller jubilæumsfest. Konceptet er simpelt - du betaler kun for mad og drikke, lokale, standard AV-udstyr, opdækning osv. er gratis.

I weekenden byder Dronning Louise også på natklub. Natklubbens omdrejningspunk er dansegulvet, som bærer stedets atmosfære. Husets faste dj´s og et varieret udvalg af gæstevisits sørger for, at musikken altid er moderne og stemningen i top. Omgivelserne og udsmykningen inviterer til en fest med god stil og masser af ´gang i den´. Med 200 m2 er der god mulighed for både at danse og slappe af. Alle er velkomne i natklubben, blot du overholder stedets retningslinjer om; at være fyldt 20 år og bære pæn påklædning, det vil sige intet arbejdstøj, tanktop eller kasket.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Dronning Louise ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Fiskerihavnsgade 6, 6700 Esbjerg
Restaurant

"Sydvesten"

"SYDVESTEN" "Sydvesten" er beliggende på fiskerihavnsgade 6-8 lige ud for lystbådehavnen og...

Fiskerihavnsgade 6, 6700 Esbjerg
Se detaljer
Skolegade 27 a, 6700 Esbjerg
Restaurant

Industrien Mad & Vin

Dejligt sted med de hyggeligste lokaler. Maden er så vidt muligt fra lokale producenter, Og det...

Skolegade 27 a, 6700 Esbjerg
Se detaljer
Englandsgade 9, 6700 Esbjerg
Restaurant

Taka Sushi

Velkommen til Taka Sushi. Ordet "Taka" stammer oprindeligt fra Japan og betyder høj. Vi har...

Englandsgade 9, 6700 Esbjerg
Se detaljer
Britanniavej 3, 6700 Esbjerg
Restaurant

Huset Gammelhavn A/S

Huset Gammelhavn er en af Esbjergs ældste bygninger, som siden 1900 har ageret bindeled mellem...

Britanniavej 3, 6700 Esbjerg
Se detaljer
Dronning Louise
Torvet 19
6700 Esbjerg
KategoriRestaurant
KapacitetOp til 150 gæster