Gammelrøj Herregård

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Selskabslokalerne på Gammelrøj er ideelle til enhver form for festlig begivenhed.

Gammelrøj er en statelig gård, der oprindeligt blev opført i 1812. Gården blev opført af materialer, der delvist stammer fra Koldighus Slot, som nedbrændte i 1808. Gennem de seneste år er gården blevet gennemgribende renoveret med stor respekt for stedets historie. Blandt andet er gulvene af samme type som det, der ligger i Riddersalen på Koldinghus Slot. Dette, sammen med de gamle rustninger, de gamle våben og de synlige bjælker, sender stemningen tilbage til den tid, hvor ridderne mødtes omkring det runde bord.

Men vi har sluppet fortiden, og Gammelrøj er i dag et moderne kursus- og feststed med smukke lokaler og 20 hyggelige dobbeltværelser. Med ekstra opredning på værelserne har vi plads til ca. 50 overnattende gæster.
Gammelrøj byder på masser af historisk charme, der forener fortid, nutid og ikke mindst fremtid. Et perfekt sted til kurser, fester, oplevelser og afslapning.

Gammelrøj ligger perfekt for ethvert arrangement. Kun 2 minutter fra Koldings bygrænse, 5 minutter fra motorvejen - og alligevel i meget smukke omgivelser med skove og marker på kanten af Hylkedalen. Her mangler intet - heller ikke P-pladser.

Vi tilbyder gode oplevelser - alt inklusive - og glæder os til at byde jer velkommen.

Parkeringsforhold

Her mangler intet - heller ikke P-pladser.

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenadgang og køkkenpersonale. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Østerskovvej 15, 6000 Kolding

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende