Kongekilden

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Midt i den smukke Dyrehaven, kun 10 minutter fra det pulserende København og alligevel langt fra byens støj, ligger Kongekilden i idylliske omgivelser. Intet sted er smukkere til at afholde bryllup, firmafest, fødselsdag eller events med udsigt over engen, dyrene og kig til galopbanen. I kan feste lige så længe i har lyst til. 

På Kongekilden er der masser af plads – helt op til 350 personer. Ønsker i udendørsaktiviteter kan vi også tilbyde dette på begge af vores store terrasser. Vi sætter en dyd i at skabe den bedste oplevelse for gæsterne og sætter altid jeres ønsker højest. Lad os sammensætte jeres næste firmafest helt ned til mindste detalje – naturligvis i samarbejde med jer. 

– Champagne
– 3 retters menu
– Vine ad libitum under middag
– Kaffe og The
– Cognac, likør og Bailey
– FRI BAR efter middagen: Øl, vand, vin og spiritus
– Natmad efter ønske
– Opdækning, lys, blomster & betjening.
 

Fra kr. 850,- Kongekilden tilpasser jeres ønsker og gør arrangementet stemningsfyldt og sanseligt. Vi står for alt fra a-z. Maden tilberedes med årstidens friskeste råvarer og med afsæt i køkkenets traditioner. Kokkene sætter en ære i at imødekomme ethvert ønske, og menuen udvikler vi gerne i tæt samarbejde med jer. køkkenet sætter kvaliteten i højsædet, og vores dygtige tjenerstab vil gøre sit til, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Enghavevej 8, 2930 Klampenborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende