Restaurant Hellerup Sejlklub

Pavl Elstrøms Plads 1, 2900 Hellerup
Pavl Elstrøms Plads 1, 2900 Hellerup · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Vi kan også bookes til fester og arrangementer!

Med plads til 140 i samme lokale er Hellerup Sejlklub det oplagte valg til fest, julefrokost, fødselsdag, barnedåb eller firmaarrangement!!

Vores lækre selskabslokale har udsigt over Hellerup Havn og Øresund, samt en lækker terrasse som giver et fantastisk vue over havn og både! Vi sammensætter arrangementet efter jeres ønsker og gør vores bedste for at give jer en uforglemmelig aften.

Der kan både vælges menu eller buffet - der er ingen grænser og vi sammensætter altid ud fra jeres ønsker. Derudover kan man vælge om man vil have drikke ad libitum eller alm. salg. Vi vil meget gerne give jer et uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at sende os en mail.

For et tilbud kan I kontakte Kasper Nielsen via kontaktformularen nedenfor eller knappen 'Se kontaktoplysninger' til højre.

Vi har også restaurant Couloir på Amager Strandvej 100. Der er plads til 70 i samlet lokale. Forholdene er det samme og vi vil gøre alt for at få det til at passe til jeres planer og budgetter.

Sidste sted vi kan tilbyde er i Lynetten, På Refshalevej med plads til 200 personer. Der afholdes også selskaber. Muligheder er mange både med lokalitet, menu, drikkevarer mv.

Vi glæder os til at gøre fra jer.

Mvh,

Hele teamet fra Hellerup Sejlklub

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Pavl Elstrøms Plads 1, 2900 Hellerup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende