Aldershvile Slotspavillon

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Den idylliske Aldershvile Slotspavillon lige ned til Bagsværd Sø har i næsten 100 år dannet ramme om et af Danmarks mest romantiske samlingssteder.

Aldershvile Slotspavillon ligger i den smukke Aldershvile Slotspark, der med sine store plæner, kanaler og broer dannede ramme om Aldershvile Slot, som blev bygget i 1790erne, nedbrændte i 1909, og i dag kun har murene stående tilbage. I begyndelsen af 1920erne opførtes Aldershvile slotspavillon af grosserer Carl Olesen fra København. Han ønskede sig en sommerresidens med den bedste udsigt, penge kunne købe. 
Gladsaxe kommune købte Slotspavillonen og parken efter Carl Olesens død, og den 10. maj 1928 åbnede man restauranten for offentligheden. Aldershvile Slotspavillon har siden 2007 været forpagtet af restauratør Thomas Stilling, der har en fortid på Den Kongelige Skydebane Sølyst i Klampenborg, Divan 2 i Tivoli, engelske The Savoy Hotel Group samt Hotel Hesselet i Nyborg. Aldershvile har til alle tider været et yndet udflugtsmål. Gæster kommer fra nær og fjern for at nyde den romantiske Slotspark, gåturene omkring Bagsværd sø samt den dejlige mad og venlige betjening på Slotspavillonen, hvor scener af TV-serien Matador blev optaget.  Aldershvile Slotspavillon har i næsten 100 år været samlingssted når livets fester - store som små - skulle afholdes nord for København. Mange gæster har i årenes løb fejret bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmafester.  Alle er taget bort med skønne minder for livet. Sådan er det også i dag.  Sammen sætter vi en ære i, at De på festdagen med ro i sindet kan nyde hvert eneste minut sammenmed Deres gæster. 

Parkeringsforhold

Rigeligt og ingen afgift

Transport/parking

Bus og tog. Tæt på Bagsværd Station samt Lyngby Station

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Slotsparken 30, 2880 Bagsværd

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende