arrow_upward

Du er her: Forside > Gentofte > Schæffergården

Selskabslokale

Schæffergården

Alt kan lade sig gøre på Schæffergården.

Når festen skal holdes, er det vigtigt, at rammerne og indholdet er i orden – det er de på Schæffergården. I rigtig mange år har Schæffergården og Villa Helene netop dannet ramme om bryllupper, fødselsdagsfester, konfirmationer, receptioner og jubilæer. Vi har mange dygtige og erfarne medarbejdere og ikke mindst et fantastisk køkken.

Vores køkken er i særklasse. Vi har hentet det bedste fra det nordiske køkken og blandet det med det sydeuropæiske, det giver fantastiske smagsoplevelser. Alt er hjemmelavet, vi ryger selv råvarer af høj kvalitet efter bedste nordiske tradition. Derfor er smagen helt unik.

Schæffergården og Villa Helene har egen park med egen smuk sø og allé, som er perfekte ramme for f.eks. bryllupsfotograferingen. Det store familiebillede kan evt. tages på Jagtslottets hovedtrappe.

Festen kan både sammensættes ud fra en fast kuvertpris eller sammensættes ud fra eget valg af menu, vine og tilbehør.

Køkken

I vores køkken er vi nysgerrige, nyskabende og åbne over for nye metoder i tilberedningen af vores retter. Alt kan lade sig gøre i vores køkken.

Handicapforhold

Bygningerne er af historisk dato, hvilket kan udfordre handicappede, dog er personalet altid klar på at hjælpe.

Transport/parking

S-tog kører direkte til Jægersborg station, hvor der er blot 7 min. gå gang til Schæffergården. Parkeringsforholdene er gode samt handicap venlige.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale og serveringspersonale. Derudover tilbydes dekorationer, køkkenadgang og scene efter aftale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Schæffergården ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Schæffergården
Jægersborg Allé 166
2820 Gentofte
KategoriSelskabslokale
KapacitetOp til 200 gæster