Kastrup Strandpark

Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup
Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Restauranten

Beliggende kun 200 meter fra Den Blå Planet og ca. 5 minutters gå-gang fra metroen (Kastrup) finder i denne “lille” perle af en havnerestaurant. Med vores store udendørs terrasse med plads til op mod 200 spisende gæster er der rig mulighed for at nyde et dejligt måltid mad på første paket til havnen. Tillader vejret ikke dette, er der også godt med plads i vores lyse restaurant med plads til op mod 90 personer.

Selskabslokale

I vores store og åbne selskabslokale på 1. sal med plads til op mod 185 personer har I byens flotteste rammer for jeres fest. Med vores 3 store panoramavinduer er der direkte udkig til Øresund, hvor man på en god dag kan se til Sverige. Lokalet er udstyret med 2 lydisolerede skillevægge, og kan derfor sagtens opdeles i 3 lokaler med plads til 65 personer i hver. Selskabslokalerne har egne toiletter, egen selskabsindgang og en elevator fra restauranten til de gangbesværede. Derudover er der også en stor separat terrasse tilknyttet selskabslokalet.

Vores selskabslokaler er også velegnet til større møder og konferencer, hvor der vil være adgang til AV-udstyr i form af projektor og lærred.

Parkering Gratis.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Kastrup Strandpark 1, 2770 Kastrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende