Copenhagen Event ApS - Eventbureau - Unikke Venues i København

Tårnby Torv 11A, 1 sal, 2770 Kastrup
Tårnby Torv 11A, 1 sal, 2770 Kastrup · Se på kort
Hal
Hal

Beskrivelse

COPENHAGEN EVENT PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG HÅNDTERING AF JERES EVENTS OG ARRANGEMENTER!

Lad os hjælpe med at arrangere jeres næste firmaevent

Copenhagen Event er et professionelt eventbureau som udvikler og designer firmafesterjulefrokostersommerfester og meget andet ud fra vores kunders ønsker og behov. Vi giver jer altid personlig rådgivning fra den helt spæde planlægningsfase til vores evalueringsmøde efter et vellykket arrangement.

Vi tilbyder 3 helt uforpligtende og gratis oplæg på jeres næste arrangement, hvad enten I er 100 eller 5000 personer i jeres virksomhed.

Når I modtager vores oplæg, kan I let danne jer et overblik over alle de ting som jeres arrangement indeholder. Vores priser er 100 % gennemskuelige på ALLE elementer i jeres arrangement. Så kan I nemt vælge til og fra.

Når I handler med Copenhagen Event giver vi altid 100 % budget garanti, så hos os kommer der IKKE nogen ekstra udgifter og vi lægger åbent og ærligt regnskabet frem for jer, når vi evaluerer jeres arrangement. Hos os betaler I med garanti IKKE en overpris for jeres arrangement.

Vi har et stort netværk og arbejder primært i København med en lang række spændende venues som gør os til et af Københavns førende eventbureauer!

Tilbud og kontakt!
Kontakt os ved at trykke på knappen Se kontaktoplysninger ude til højre og få et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning omkring jeres næste firmaarrangement. I kan også sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt. 

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Tårnby Torv 11A, 1 sal, 2770 Kastrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende