Hotel Lautrup park

Hotel
Hotel

Beskrivelse

Vi skræddersyr festen efter jeres behov

Uanset om I skal holde en stor firmafest, et romantisk bryllup, en rund fødselsdag, en konfirmation eller en helt anden særlig begivenhed, så klarer vi opgaven. Vi skræddersyr derfor dagen efter jeres behov, så den matcher jeres personlige ønsker og forventninger og ønsker. Vi ved, hvor vigtig dagen er for jer – at alt bare spiller ned til mindste detalje.

Vores store styrke er det samarbejde, vi har med vores kunder – det er jeres fest, som gerne skulle blive både smuk, uforglemmelig og mindeværdig. Vi bakker op om den gode stemning og sørger for de hyggelige rammer, så gæsterne har fokus på at slappe af og hygge sig. Jeres store dag, er også vores store dag!

Natbar i hyggelige & afslappede rammer

Hotel Lautrup Park har en meget velindrettet og hyggelig natbar. Her har vores gæster mulighed for at hygge sig sammen over et slag billard, bordfodbold eller dart – og en drink eller øl fra vores eksklusive bar. Derudover er rummet velindrettet med hyggelige pudesofaer og levende lys, som skaber den rette stemning til de sene nattetimer.

Fest til den lyse morgen.

Der er jo ikke noget ved at skulle forlade et godt selskab og bruge tiden på transport. Hvis I vælger at holde jeres fest på Hotel Lautrup Park, tilbyder vi overnatning på vores lækre værelser til jeres gæster til fordelagtige priser. Til overnatningen hører også vores store morgenmadsbuffet, hvor det er hyggeligt lige at gense gæsterne dagen derpå.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Borupvang 2, 2750 Ballerup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende