Crystal Garden

Konference
Konference

Beskrivelse

Velkommen til Crystal Garden - det ultimative valg til jeres næste erhvervsbegivenhed. Vores selskabslokale er skræddersyet til at imødekomme behovene i erhvervsverdenen, uanset om det er til messe, møder, konferencer eller præsentationer.

Med vores imponerende layout uden søjler tilbyder Crystal Garden en enestående fleksibilitet og muligheder for arrangementer i enhver størrelse. Vores state-of-the-art faciliteter inkluderer avancerede skærme og audiovisuelle systemer, der sikrer, at dine præsentationer og indhold leveres med kvalitet og klarhed.

Vi forstår vigtigheden af ​​at skabe den rette atmosfære for erhvervsmæssige begivenheder, og derfor har vi omhyggeligt designet vores rum med et fokus på funktionalitet og professionalisme. Vores sofistikerede indretning og subtile belysning skaber den perfekte ramme for produktive møder og inspirerende konferencer.

Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at alle detaljer er på plads, fra tekniske behov til catering og logistik. Vi er her for at sikre, at jeres begivenhed kører gnidningsfrit og opfylder dine forventninger til perfektion.

Så hvis I leder efter det ideelle sted til din næste erhvervsbegivenhed, behøver du ikke lede længere end Crystal Garden. Lad os være din partner i at skabe en mindeværdig og succesrig begivenhed, hvor dine forretningsmæssige mål opnås i en atmosfære af elegance og professionalisme.

- Møder 
- Konferencer 
- Kursus
- Firmaarrangementer 
- Julefrokost
- Sommerfester
- Festlokale 
- Selskabslokale

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Tempovej 35, 2750 Ballerup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende