Crystal Garden

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Velkommen til Crystal Garden - et fortryllende selskabslokale, hvor drømme bliver til virkelighed og begivenheder bliver til uforglemmelige øjeblikke.

Træd ind i vores overdådige selskabslokale, hvor du mødes af en majestætisk atmosfære, kendetegnet ved luksus og elegance på hver eneste centimeter. Det første, der fanger dit blik, er det imponerende lokale uden søjler, der giver en ubrudt udsigt og en følelse af rummelighed og muligheder.

Crystal Garden er mere end bare et selskabslokale; det er et symbol på raffinement og stil. Med vores sofistikerede indretning og subtile belysning skaber vi den perfekte kulisse til enhver begivenhed, uanset om det er en bryllupsfest, en jubilæumsfejring eller en virksomhedsbegivenhed.

Vores dedikerede personale er dedikeret til at sikre, at hvert øjeblik er fejret med den højeste standard for service. Fra planlægning til gennemførelse er vi her for at opfylde dine behov og skabe en oplevelse, der overstiger enhver forventning.

I Crystal Garden er detaljerne nøglen, og vores imødekommende hold går ekstra langt for at sikre, at intet er overladt til tilfældighederne. Fra det øjeblik du træder ind i vores fortryllende verden, vil du føle dig som en ægte konge eller dronning, omgivet af luksus og glamour på alle sider.

Så uanset om du drømmer om at arrangere en overdådig gallafest, en intim reception eller en forretningsmæssig konference, lad Crystal Garden være rammen om dine mest uforglemmelige øjeblikke. Oplev ægte elegance og fortryllelse i vores unikke selskabslokale, hvor eventyr bliver til virkelighed.

- Møder 
- Konferencer 
- Kursus
- Firmaarrangementer 
- Julefrokost
- Sommerfester
- Brylluper
- Fødselsdage 
- Konfirmationer
- Barnedåb
- Festlokale
- Selskabslokale 

Læs mere

Faciliteter:

Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Tempovej 35, 2750 Ballerup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende