Tusind Og En Nat

Hal
Hal

Beskrivelse

Drømmer I om et kongeligt eller enestående bryllup i eventyrlige omgivelser, er Tusind Og En Nats selskabslokaler det perfekte sted for Dem

Hos 1001 nat finder I kreativitet, sans for detaljer samt venlig service, alt dette er med til at gøre Jeres særlige dag uforglemmelig for Jer, familien og vennerne. Kontakt os for et uforpligtende møde. Medbring dog Jeres drømme, de er vores udgangspunkt.

Har I drømmen om det perfekte arrangement? Så har 1001 Nat talrige løsninger til at virkeliggøre dette. Hos 1001 nat tilbyder vi nydelige samt rummelige lokaler hvor I kan udfolde Jeres drømme og ønsker samt realisere dem. Har I et stort eller lille arrangement har vi mod til at tage imod det, eftersom vi kan tilbyde et stort lokale med plads optil ca. 1.200 spisende gæster eller et lille lokale med plads optil ca. 400 spisende gæster. Samtid kan vi også tilbyde gæsterne rig mulighed for parkering så de kan nyde godt af Jeres vidunderlige arrangement uden bekymringer.

Der er som standard mulighed for musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Lyskær 13A, 2730 Herlev

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende