arrow_upward

Du er her: Forside > Brønshøj > Bellahøjgaard

Herregård

Bellahøjgaard

Hold dit næste arrangement på Bellahøjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nærvær tæt på byen og i naturskønne omgivelser. Bellahøjgaards historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning til enhver lejlighed. Gårdens elegante sale kan tilpasses til både større og mindre arrangementer med op til 200 spisende gæster.

Riddersalen

Riddersalen er vores største sal som byder på mange muligheder til både større og mindre arrangementer og kan rumme alt fra 20-200 gæster. Indgangen er fra den store gårdsplads, ind til vores smukke charmerende hall. Salens interiør består af sofaer, runde borde og store lysekroner, derudover har salen har en stor pejs placeret i midten af lokalet. Salen har udgang til egen træterrasse, hvor der med fordel kan nydes en velkomstdrink med udsigt over København. Salen har hvide vægge og mørkegrønt tapet, som danner en særdeles behagelig ramme. Trods lokalets store rummelighed er lokalet utroligt hyggelig, til enhver anledning.

 

Renæssancesalen

Renæssancesalen er Bellahøjgaards næst største sal. Salen har egen private indgang fra gårdspladsen, og har som Riddersalen udgang til egen træterrasse med udsigt over København. Salen er den mest foretrukne blandt vores gæster til afholdelse af bryllupper, da rammerne er lyse og i romantisk stil. Salen kan rumme alt fra 30- 150 spisende gæster og er indrettet i sarte creme og hvide nuancer, og er lyst i kraft af det store vinduesparti for enden af lokalet.

Havesalen

Havesalen er en smuk elegant sal holdt i blåt, hvidt og guld, og kan rumme op til 56 spisende gæster. Salen er sammensat af flere rum som blandt andet dens forsalon med bløde møbler, der indbyder til velkomst, og som man med fordel kan trække ud i til kaffe efter middagen.

I forlængelse af Havesalen finder man Louis XVI-salon som er ideel til opstilling af buffet eller bar, hvis man ønsker dette.

Salen har en eventyrlig stemning og stil gennemgående i hvert rum og med dens egen private have et oplagt valg til afholdelse af reception og eller den utraditionelle vielse.

Charlottesalen

Charlottesalen er med de meget lyse farver og et smukt sildebensparketgulv, et af de mere moderne lokaler på gården. Salen er med sin egen integrerede bar, egen træterrasse med flotte udsigt, en utrolig dejlig sal med charmerende indretning. Salen kan rumme op til 52 personer, og har egen garderobe, toiletter samt indgang der gør salen mere privat.

Transport/parkering

Bellahøjgaard råder over 60 gratis parkeringspladser. 

Bus 26 går til døren, mens bus 5C, 350S, 2A, 21 og flere kan findes et stenkast herfra.

Desuden kan en taxa altid bestilles ved henvendelse hos vores venlige personale. 

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Bellahøjgaard ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Selskabslokale • Restaurant • +4

Pejsegaarden

with_childrenVelegnet til selskaber med børn • +2

Alt er muligt i de flotte historiske lokaler på Pejsegaarden. Om du skal holde selskab, møder,...

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Se detaljer
Bellahøjgaard
Bellahøjvej 20
2700 Brønshøj
Vis telefonnummer
Vis email
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
KategoriHerregård
KapacitetOp til 200 gæster