Bellahøjgaard

Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj
Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj · Se på kort
Herregård
 · Konference
 · Selskabslokale
 · Festlokale
Herregård
 · Konference
 · Selskabslokale
 · Festlokale

Velegnet til:

Velegnet til ungdomsfest
Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber

Beskrivelse

Bellahøjgaard er en historisk smuk bygning der går helt tilbage til 1682, en smuk oase kun et stenkast fra det centrale København. I dag er Bellahøjgaard blevet moderniseret med respekt for den gamle bygning og har dermed bibeholdt den gamle charme og elegance. Bellahøjgaards historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning til enhver lejlighed og byder på i alt fire smukke sale, der hver i sær skaber de skønneste rammer til alle typer af arrangementer.

Kontakt os for en uforpligtende fremvisning eller snak så vi sammen kan skabe et arrangement efter jeres ønsker.

Riddersalen 50-200 gæster

Riddersalen er Bellahøjgaards største sal. Den er utrolig charmerende og byder på mange muligheder til både større og mindre arrangementer. Indgangen er fra den store gårdsplads, ind til hovedbygningens smukke hall. Salens interiør består af sofaer, runde borde og store lysekroner, derudover har salen har en stor pejs placeret i midten af lokalet. Salen har udgang til egen træterrasse, hvor der med fordel kan nydes en velkomstdrink med udsigt over København. Salen har hvide vægge og mørkegrønt tapet, som danner en særdeles behagelig ramme. Trods lokalets store rummelighed er lokalet utroligt hyggelig, til enhver anledning.

Renæssancesalen 50-120 gæster

Renæssancesalen befinder sig i nordfløjen og er den næst største sal på Bellahøjgaard. Salen har privat indgang fra den store gårdsplads samt egen garderobe og toiletter. Derudover har den en møbleret træterrasse ude på gårdspladsen med udsigt over København. Salen er den mest foretrukne blandt vores gæster til afholdelse af bryllupper, da rammerne er lyse i kraft af både det store vinduesparti for enden af lokalet, samt dens lyse farvenuancer. 

Havesalen 20-48 gæster

Havesalen er en smuk elegant sal med sildebensparketgulve af egetræ og understreger den fornemme stil der er i hovedbygningen. Salen er sammensat af flere rum som blandt andet dens forsalon med bløde møbler, der indbyder til velkomst, og som man med fordel kan trække ud i til kaffe efter middagen.

I forlængelse af salen finder man Louis XVI-salon som er ideel til opstilling af buffet eller bar, hvis man ønsker dette.

Salen har en eventyrlig stemning og stil gennemgående i hvert rum og er med dens egen private have et oplagt valg, til afholdelse af reception og eller den utraditionelle vielse.

Charlottesalen 20-56 gæster

Charlottesalen er Bellahøjgaards tidligere restaurant, en lys sal med en charmerende indretning og det smukkeste sildebensparket gulv. Salen har privat indgang fra parkeringspladsen, egen garderobe samt toiletter. Derudover har salen sin egen træterrasse ud til Bellahøjvej med en flot udsigt over København. 

Transport/parkering

Bellahøjgaard råder over 50 gratis parkeringspladser. 

Bus 26 går til døren, mens bus 5C, 350S, 2A, 21 og flere kan findes et stenkast herfra.

Desuden kan en taxa altid bestilles ved henvendelse hos vores personale. 

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til ungdomsfest
Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber

Faciliteter:

WifiWifi
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
BørnevenligtBørnevenligt
UdendørsområdeUdendørsområde
HandicapvenligtHandicapvenligt
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende