Du er her: Forside > Brønshøj > Bellahøjgaard

Bellahøjgaard

Hold årets fest hos os i historiske lokaler med en storslået udsigt over København. Bellahøjgaard er en fredet herregård med store, smukke lokaler, som ligger tæt på byen i naturskønne omgivelser. Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning og et uforpligtende tilbud.

Riddersalen

Riddersalen er vores største sal med plads til op til 160 personer. Indgangen er fra den store gårdsplads, hall og garderober er særdeles rummelige, så der bliver sjældent trængsel, selvom det er mange gæster som ankommer på én gang.

Salens interiør består af egetræsmøbler og store lysekroner, og salen har placeret en stor pejs i midten. Riddersalen har hvide vægge og mørkegrønt tapet.

Trods sin mægtige størrelse er salen utrolig hyggelig, uanset om der afholdes større eller mindre arrangementer. Forsalonen er møbleret med bløde møbler, som danner en særdeles behagelig ramme om servering af velkomstdrink, og kaffe efter middagen.

Renæssancesalen

Renæssancesalen befinder sig i nordfløjen, og har privat indgang fra den store gårdsplads. Der er også egen træ-terrasse til denne sal, hvor aftensolen får frit spil.

Disse smukke omgivelser egner sig til selskaber på op til 100 deltagere. Salen er den mest foretrukne til afholdelse af bryllup.

Salen er indrettet i varme lysebrune og hvide nuancer, og er lyst i kraft af de store vinduer med udsigt over København. Forrest i lokalet findes der bløde sofaer og lænestole med fine små borde til, hvor man med fordel kan nyde velkomstdrink og kaffe.

Havesalen

Havesalen er holdt i blåt, hvidt og guld, og kan rumme op til 50 personer. Aftensolen stråler ind gennem vinduerne som vender mod parken, og giver salen en eventyrlig stemning. Havesalen har egen privat have, som ligger ud til Bellahøjparken, deraf navnet.

Den tilstødende Louis XVI-salon er ideel til opstilling af buffet, hvis man ønsker dette. Den elegante forsalon med bløde møbler indbyder til velkomst, og man kan med fordel trække herind til kaffe efter middagen.

Charlottesalen

Charlottesalen er med sin flotte udsigt over København en utrolig dejlig sal med en charmerende indretning i lette og lyse farver og egen træ-terrasse.

Salen kan rumme op til 50 personer, og har egen privat indgang og garderobe. 

Det forreste af salen rummer bløde og behagelige møbler, hvor man med fordel kan nyde velkomstdrink og kaffe med sine gæster.

Luis XVI-salonen

Denne salon tilknyttet Havesalen er smukt indrettet i blå og hvide farver. Den lille salon egner sig til små, intime selskaber og møder for op til 15 personer.

Transport/parkering

Bellahøjgaard råder over en masse gratis parkeringspladser. 

Bus 26 går til døren, mens bus 5C, 350S, 2A, 21 og flere kan findes et stenkast herfra.

Desuden kan en taxa altid bestilles ved henvendelse hos vores venlige personale. 

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Bellahøjgaard ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Selskabslokale

Pejsegaarden

Alt er muligt i de flotte historiske lokaler på Pejsegaarden. Om du skal holde selskab, møder,...

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Se detaljer
Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Festlokale

Kulturhuset Pilegården / Lokale 11

OBS: Lokalet lejes kun ud til og med december 2021, da kulturhuset flytter til Brønshøj Gamle...

Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Se detaljer
Bellahøjgaard
Bellahøjvej 20
2700 Brønshøj
3828 9000
info@bellahoej.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriHerregård
TableKapacitetOp til 200 gæster
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost