Korporalskroen

Kro
Kro

Beskrivelse

Korporalskroen emmer af hygge og atmosfære, og er idyllisk beliggende ved Tåstrupvej i Karlslunde.

Her kan De holde selskab, kursus, forretningsmiddag eller andet. Vi har á la carte restaurant med dansk/fransk landkøkken. Ring eller skriv for at høre mere.

Korporalskroen, der nu ligger ved Tåstrup-Køgevejen, har en meget lang historie bag sig. Hvor lang denne historie egentlig er, det er der ingen der ved. Langs stranden ved Køge Bugt har der været færdsel fra ældgammel tid. Denne elendige færdselsvej, hvis man kan kalde hjulspor i sandet for en vej, var lige til slutningen af det 18. århundrede den eneste direkte vej fra København til Køge.

Den gang lå Korporalskroen, der på det tidspunkt hed Godaftenkroen, på Karlstrup Strand. Den fik kongeligt privilegium på at lade brygge øl og brændevin, som i "huset kan skænkes og udtappes" samt at udvælge alle slags "ædende og drikkende varer".

Hvor længe Godaftenskroen før den tid har eksisteret som smugkro for de vejfarende drivere, soldater og andet godtfolk, lader sig ikke efterspore.

Hvorfra kroen fik sit nuværende navn, kan der kun gættes på. Under arbejdet med bygningen af Tåstrup-Køgevej boede i Karlslunde en underofficer J.G. Klein. Nogen vil vide, at det er denne korporal, der modigt har reddet kongens liv og derfor fik livfæstebrev på kroen, som selveste majestæten skulle have givet navnet Korporalskroen. 

Køkken

Frokost menu:

  • Fersk røget laks m/citroncreme og asparges
  • Frokost steak af oksemørbrad m/årstidens garniture og dagens kartoffel samt rødvinssauce

Parkeringsforhold

Der er rig mulighed for parkering ved Korporalskroen.

Transport/parking

Via motorvej E20/E47/E55 ved afkørsel 29 og 30.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, køkkenadgang, køkkenpersonale og serveringspersonale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Tåstrupvej 4, 2690 Karlslunde

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende