Restaurant Fregatten

Hundige Havn, Hejren 23, 2670 Greve
Hundige Havn, Hejren 23, 2670 Greve · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Med førsteparket til indsejling til Hundige Havn og en central placering i den omgivende naturskønne Køge Bugt Strandpark, er Restaurant Fregatten et populært og velrenomeret spisested. Hos os, midt i det summende liv på havnen, finder du ro og fordybelse i det skønne vue over vandet. En udsigt der med årstidernes skifte, lys, vind og vejr aldrig er den samme.

Hvad enten det drejer sig om bryllup, barnedåb, fødselsdag eller anden mærkedag, er Restaurant Fregatten altid den ideelle ramme for arrangementet. Hos os er personalet altid professionel med sans for en behagelig betjening. Hos os er det Dem og Deres gæster der er i centrum. Også når det gælder firmaets arrangementer, kan vi tilbyde faciliteter og arrangementer der passer Deres ønsker.

Vi modtager selskaber fra 10-100 gæster. Selskaber over 20 personer kan modtages i vore selskabslokaler på 1. sal med dejlig udsigt over Køge Bugt. Her forefindes garderobe, bar og rygerum. Når De bestiller selskab på Restaurant Fregatten er alt inklusive i henhold til det aftalte. Dette er Deres sikkerhed for, at der ikke kommer nogle overraskelser.

Med venlig hilsen

Anne-Mette og Henrik Schou Schadegg samt personale

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Hundige Havn, Hejren 23, 2670 Greve

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende