Cafe SeSa

Café
Café

Beskrivelse

Fest med panoramaudsigt til havneindsejlingen i Ishøj Havn - se bådene sejle forbi blot få meter fra ejendommen, mens du fester med dine gæster!

Skal du holde fest og ønsker du, at oplevelsen skal være helt specielt for dig og dine gæster - så er en fest hos Café SeSa helt sikkert noget for dig! 

Lokalerne er beliggende, yderst, på den moderne havn tæt på Arken i Ishøj, og er holdt i smukke maritime rammer  med panoramaudsigt til havneindsejlingen.  

Vandet ligger blot få meter fra ejendommen, så mens I fester, sejler joller, fiskekuttere og sejlbåde forbi huset. Man kan se himmel og sol i et fantastisk sammenspil - det fås ikke bedre og der er altid noget at kigge på!

Lokalerne rummer plads op til 120 gæster til reception og 80 gæster til middag, hvor alle gæster får glæde af den helt fantastiske udsigt til vandet, som løfter enhver stemning.

Lokalerne indeholder entre med garderobe, festlokale på cirka 150 m2 og bar med fadølsanlæg samt herre og dametoilet.

Du kan faktisk leje kun første sal. på Café SeSa som udlejningslokale med mulighed for selv at medbringe og anrette din egen mad og vine og/eller du kan inddrage restauranten helt eller delvist til at bistå dig - eksempelvis med øl, vand, vin, oppyntning og oprydning og vi kan også klare alt for dig, så du blot skal koncentere dig om at få en god fest - og det er faktisk billigere end du tror - udfordrer os gerne til en drøftelse af, hvordan du får den bedst mulige fest til en rigtig god pris!

Vi vil med glæde bidrage til din bedst mulige fest, i de lækreste omgivelser.

Café SeSa

Køkken

Der er ikke mulighed for adgang til brug af lokalernes køkken af hensyn til gældende regler - men der er mulighed for at anrette maden

Handicapforhold

Lokalerne er beliggende i stueplan og handicapvenlige.

Transport/parking

Der er fri parkering til Café SeSa og der kan parkeres direkte foran og ved siden af lokalerne.

Der er som standard mulighed for borde/stole og musikanlæg. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale efter aftale.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Søhesten 16, 2635 Ishøj

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende