Selskabslokale - Polterabend Event

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Har du brug for det perfekte selskabslokale til din næste polterabend, børnefødselsdag eller anden fest, så kontakt os i dag for at høre mere! I vores selskabslokale er der en feslig lounge, en festsal med mulighed for at spise medbragt mad og drikkevarer. Når I booker hos os medfølger der gratis mulighed for at benytte bordfodbold, pool, bordtennis og air hockey. Samtidig har vi et helt gennemført mobildiskotek, som også er inkluderet i prisen. Kort sagt, har I brug for lokalerne til den perfekte fest, så kontakt os i dag for at få yderligere info til, hvordan vi kan hjælpe jer til dit næste arrangement

Dansesal
Vores dansesal er perfekt til dans, og vores gulve står samtidig på et stødabsorberende underlag, som dels er støjreducerende, men også gør, at man kan danse i timer uden at blive træt.

Lounge
I vores lounge kan I hænge ud og hygge ved vores sofabord eller ved vores hyggelige og festlige bar. Pefekt til en privat fest, hvor I kan være jeg selv.

Borde & Stole
Der følger naturligvis borde og stole med. Vors borde og stole kan nemt klappes sammen og sættes til side, hvis I har behov for at skabe mere plads til fx dans eller andre events.

Sjove events
I vil få mulighed for at gøre brug af vores air hockey, pool, bordtennis, børne dart og bordfodbold, samt beer pong. Alt sammen inkluderet i prisen.

WiFi
Der er naturligvis mulighed for at få internet adgang via wifi i vores lokaler. Adgangen til internettet er gratis.

Mobildiskotek
Vi har det vildeste mobildiskotek, der er klar til at spille op til fest. Der vil være masser af lyseffekter, og sublim lyd som helt sikkert vil sætte de optimale rammer til jeres fest


Timepris: 1000,- (weekender)
Timepris: 800,- (hverdage)

BEMÆRK: Vi afholder desværre ikke ungdomsfester.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Mårkærvej 13F, 2630 Taastrup

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende